Спортният директор на Локомотив Пловдив - Георги Иванов, коментира представянето

...
Спортният директор на Локомотив Пловдив - Георги Иванов, коментира представянето
Коментари Харесай

Гонзо коментира проблемите в Левски и представянето на Локо Пд

Спортният шеф на Локомотив Пловдив - Георги Иванов, разяснява представянето на " смърфовете ". В последно време пловдивският гранд не свети, само че босът счита, че това е поради злощастното стичане на събитията.

" Смятам, че Локомотив демонстрира едно положително лице през сезона. Последните домашен мачове хвърлят сянка върху представянето ни, само че в случай че погледнем генерално, Локомотив демонстрира едно положително лице ", съобщи Гонзо.

" Отборите, които играят против нас, са стимулирани до краен лимит, играят нападателно, разучават играта ни. В последна сметка, имахме и шансове в тези мачове. Когато водехме с няколко точки, не сме си мислили, че ще ставаме първенци. Сега от тези равенства също не считаме, че тимът е намалил равнището си. Стечение на обсоятелствата. "

" При всички положения вкарваме напрежение в тима с сходни приказки. Казах го и след мача с Арда, приключил 0:0. Заявих, че е рано да приказваме за каквото и да е класиране. Целта ни е да демонстрираме положителни игри, а в случай че играеш добре, резултатът ще пристигна от единствено себе си. "

" Съжаляваме, че не победихме в тези мачове. Цялото треньорско управление искахме да спечелим тези мачове. Не гледаме другите тимове, които имат упоритости за купа или класиране в тройката. Нашата цел е колкото се може повече мачове да печелим и най-после на постоянния сезон ще преценим до каква степен можем да стигнем ", призна Гонзо.

" Локомотив играе всеки мач за победа. Не би трябвало да подценяваме Левски. Това е един от грандовете в българския футбол. Убеден съм, че футболистите ще излязат стимулирани за победа. "

Легендата на Левски разяснява и положението на " синия " клуб, който виси на ръба на оцеляването си.

" Не съм толкоз във вътрешността в нещата в Левски, не е удачно да разясня. Жалко е, че е в такова положение, само че като се оправят финансовите проблеми, тимът ще тръгне напред. Дотогава ще бъде мъчно. Не желая да разясня, тъй като не знам в елементи. Напълно обикновено е, когато имаш 30 млн. отговорности, да си пред банкрут, само че пък Левски има огромна фенска маса, която досега оказва помощ за съществуването на тима. Убеден съм, че тези хора ще създадат всичко допустимо това да не се случи ",

" Ще създадем всичко допустимо. Смятам, че футболистите натрупаха опит и нека има и трета ", приключи Георги Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР