Спортният директор на Барселона Матеу Алемани заяви, че ключът за

...
Спортният директор на Барселона Матеу Алемани заяви, че ключът за
Коментари Харесай

Решено: Обамеянг ще води атаката на Барселона и през следващия сезон

Спортният шеф на Барселона Матеу Алемани съобщи, че ключът за селекцията на каталунците и състава, с който старши треньорът Шави Ернандес ще разполага през идващия сезон, е в това, че играчите, с които се водят договаряния за нови контракт, желаят да останат.

" Мога да ви кажа, че ключът е, че футболистите желаят да останат. Ако желаят да играят за Барселона, тогава водим договаряния, които не са лесни, само че ще стигнем до съглашение ", разяснява Алемани на въпрос за бъдещето на Пиер-Емерик Обамеянг, Усман Дембеле, Гави и Роналд Араухо.
 Барса загуби Педри до края на сезона
Барса загуби Педри до края на сезона

Първоначалните прогнози за положението на Педри не са обещаващи

Той удостовери, че договарянията с Араухо са завършили сполучливо, а при тези с Гави сега се разискват икономическите условия.

" Нашият номер 9 за идващия сезон е Обамеянг. Имайки поради този факт, ще следим пазара и за спомагателни варианти в нахлуване ", сподели още Алемани, представен от Българска телеграфна агенция.

Попитан за информациите, които свързват звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски с каталунския клуб, Матеу Алемани отговори: " Не желая да разясня футболисти, които имат контракти с други клубове. Това не е нашият жанр. Но следим всичко протичащото се на трансферния пазар. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР