Според психолозите повечето сривове в отношенията и конфликтите, които възникват

...
Според психолозите повечето сривове в отношенията и конфликтите, които възникват
Коментари Харесай

Как да разберем мъжа: Причини за сривовете и конфликтите във връзката

Според психолозите множеството сривове в връзките и споровете, които пораждат в тях, се появяват заради недоумение на мъжката логика на психиката и неспособността на дамите да управляват мощния пол.

Втората постоянно срещана причина е безотговорността от страна на мъжа и нежеланието му да порасне.

Мъжете се разграничават от дамите, освен от физиологична позиция, само че и от психическа, интелектуална и прочувствена.

На пръв взор тази информация е известна на всички, само че по време на всекидневието незабавно се не помни в моменти на противоречие. А в случай че не беше по този начин, тогава доста кавги можеше да бъдат избегнати.

Как да разберем мъжа?

Разбирането на мъжа ще бъде елементарно, в случай че ясно овладеете психическите разлики сред мъжете и дамите.

Мъжът е по-упорит и обича да печели женско внимание, както и да отстоява позициите си.

Жените избират да намерят компромис, по тази причина си коства да употребявате това умеене и понякога да отстъпвате на мъжа си.

Помнете, че един мъж не мисли много-много, а незабавно стартира да работи. Затова не трябва да се обиждате на мощния пол. Такава е природата им.

Всеки мъж обича вниманието, което му се обръща, обичта и прави оценка грижите, положени за него. Той обожава да бъде посрещнат с откровена усмивка на устните и да не пести от обятия.

Мъжете харесват да са нужни. Те получават наслаждение, когато дамите насочат молби, които те могат да изпълнят. Но не очаквайте мъжът самичък да разбере по кое време да предложи своята помощ.

Основното е да визиите умерено, без да изпадате в нервност.

Всички дами, без изключение, девойките вършат една и съща неточност, мислейки, че като приказва с мъжа, той ще изслуша всичките й проблеми и ще покаже състрадание. Не всеки мъж е кадърен на подобен тип връзка. В множеството случаи, вместо препоръки и рекомендации, би трябвало да очаквате от него единствено сърдечен диалог. Само с помощта на самоуважението и съответното си държание, дамата е в положение да получи от мъжа осъществяване на своите стремежи.

Мъдрата жена знае, че човек понякога би трябвало да бъде самичък със себе си, просто да лежи на дивана и да гледа телевизия. Тя схваща, че той не може да й отделя внимание 24 часа в денонощието.

На мъжете също по този начин не им харесва, когато се пробват да ги управляват или задават огромен брой въпроси: „ Какво направихте? “, „ Какво видяхте? “, „ С кого общувахте? “ и по този начин нататък … Ако една жена не осъзнае, че е невероятно да направи това, връзката скоро ще завърши, тъй като мъжът просто пренебрегва такива въпроси.

Как да разберем отношението на мъжа?

Жените не би трябвало да не помнят, че мъжете са разнообразни същества, тъй че не постоянно е елементарно да ги разберете. Те възприемат държанието на дамите по друг метод. Причината е мъжката логика на психиката.

За доста мъже годишнината от сватбата или денят, в който се срещат за първи път, не се смятат за значими дати. Това не значи, че дамата им е безразлична.

Силният пол желае да прави велики неща, само че спазването на традициите не е толкоз значимо за неговите представители. В тази връзка не се обиждайте, а просто предупреждавайте авансово за значими за вас събития.

Не правете кавги и не упреквайте мъжете за тяхното нехайство. Опитайте се да обясните кои неща  са в действителност значими за вас.

Когато получите това, което сте желали, благодарете на обичания си, по този метод той ще разбере какъв брой е значимо за вас това. Благодарение на женското самообладание и откровените усеща, мъжът последователно ще стартира да схваща смисъла даже на най-малките детайлности във връзката.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР