Всеки човек иска да се радва на брака си. Тогава

...
Всеки човек иска да се радва на брака си. Тогава
Коментари Харесай

15 начина да възродите брака си

Всеки човек желае да се радва на брака си. Тогава се обичате най-вече, имате най-хубавите срещи и всяко премеждие е вълнуващо. Но този стадий не трае постоянно и ще би трябвало да се научите по какъв начин да подновявате връзката си, с цел да запазите свежестта и новостта. С течение на времето денят става отегчителен, срещите ви се трансформират в рутина, а вие сте прекомерно комфортни с тях, с цел да бъде нещо вълнуващо.

Ако в миналото сте прекосявали през етапа на медения месец с някого, ще разберете, че сме прави. Просто има нещо, което лишава огъня от връзката, когато се чувствате прекомерно удобно с някого, което е гадно! Не желаете ли да? Не желаете ли да се чувствате като влюбен младеж при започване на връзката си?  Независимо дали сте женени, или не, доста неща могат да повлияят на равнището на пристрастеността. Животът като цяло, стресът, проблемите, разногласията, децата, неналичието на сън, заболяванията, фамилните проблеми – описът е дълъг и би трябвало да извършите нещо с брака си.

Лесно е да обвинявате тези неща, само че е значимо да помните, че въпреки и да сте се почувствали добре един с различен, в никакъв случай не е късно да съживите и да върнете брака си в предходното му положение.

Да се научите по какъв начин да възродите брака си е извънредно значимо.

Нормално е взаимоотношенията да се скапват малко, само че би трябвало да работите, с цел да върнете още веднъж искрата. Ако не го извършите, нищо няма да се промени и може да се окаже, че в последна сметка ще се отдалечите един от различен. Добрата вест е, че е елементарно да се научите по какъв начин да възобновите връзката или брака си, както в съкровен, по този начин и в житейски проект. Възстановяването на връзката може да бъде толкоз елементарно, едвам намерите още веднъж време един за различен или да научите нещо ново в спалнята.

Разбира се, не всички връзки, които преминат етапа на медения месец, са обречени вечно, само че в случай че се чувствате заседнали в коловоз, може би имате потребност от външна помощ, с цел да върнете нещата към развлечение и неспокойствие. Ето къде идваме ние!

 за брака; брака си 15 метода да възродите брака си

Съставихме лист с най-хубавите способи да разпалите още веднъж брака си и да върнете огъня, който постепенно е загаснал.

Решаване на настоящия проблем

Понякога това е просто рутина, само че от време на време може да е нещо доста по-сериозно. Разберете кое е то и се заемете с този проблем. Възможно е те да са създали нещо, което да ви отблъсне, или пък вие да сте им създали нещо. Не забравяйте, че връзката е ключът към всяка мощна връзка. Така или другояче, с цел да започнете да съживявате брака си, би трябвало да се отървете от всичко, което го спъва. Това е първата стъпка, с цел да се научите по какъв начин да разпалвате любовта още веднъж.

Прекарайте известно време разграничени

Отсъствието в действителност кара сърцето да се развълнува. Много двойки, които са изгубили искрата, постоянно просто прекарват прекалено много време дружно и съвсем изтръпват от наличието на другия. Това постоянно се случва при двойки, които би трябвало да научат по какъв начин да разпалят брака си. Прекарването на време надалеч един от различен дава опция и на двамата да си липсвате един на различен и на качествата, които обичате. Дайте си пространство един на различен, като прекарате уикенд надалеч един от различен, или просто направете изпитание да вършиме неща с другари, вместо да бъдете постоянно дружно.

Опитайте нещо ново

Разбира се, храненето в един и същи всеки петък вечер може да е прелестно, тъй като знаят поръчката ви още преди да сте влезнали, само че е прекомерно предсказуемо. Няма неспокойствие и несъмнено няма искра. Опитайте нов ресторант или направете нещо, което никой от вас в никакъв случай не е правил, само че постоянно е желал да направи. Науката твърди, че научаването на нещо ново ви сближава. Това може да е началото по пътя за оживите нещата в брака си.

 брака си 15 метода да възродите брака си

Присъединете се към група

Ако започнете да чувствате, че връзката ви е в рутина, тъй като се виждате единствено един различен, това е приказен метод да ви помогне да излезете от рутината, като в същото време се запознаете с нови хора и е превъзходен метод да възродите брака си. Ще можете да се сближите в нова среда, която може да ви помогне да запалите това особено нещо, което е липсвало.

Вземете уроци по танци

Единият или и двамата може да не желаете да извършите това, тъй като може да е плашещо и смущаващо, само че ни се доверете. Балните танци са метод да подобрите близостта си както физически, по този начин и прочувствено, и ви дават ново умеене, което да покажете на всяко обществено събитие, на което отидете. Продължете напред и поканете колегата си да посещава с вас уроци по танци, с цел да задвижите ендорфините.

Облечете нещо горещо

Когато би трябвало да се научите по какъв начин да възродите брака си, евентуално би трябвало да възродите и интимния си живот. Какъв по-добър метод от това да си облечете нещо, на което сътрудникът ви няма да може да устои? Вземете нещо привлекателно и се разходете из къщата с него. Това ще бъде невероятна изненада, която ще накара кръвта им да се раздвижи.

Вземете си екзотична почивка

Работата, домашните отговорности и всекидневието могат да се отразят на връзката ви. Толкова се увличате в рутината, че забравяте, че имате някой различен, на който да посветите времето и силата си. За да избягате от всичко това и да имате време за половинката си, е добре да планирате взаимни пътувания! Когато го вършиме, отидете на място, на което никой от вас не е бил, и пробвайте нещо ново дружно. Така ще бъдете спокойни и щастливи, че сте в компанията на другия. Тази искра ще се разгори още веднъж от единствено себе си и ще имате нещо ново в брака си.

Изживейте още веднъж първата си среща

Сключете контракт да изживеете допустимо най-близко до действителността. Същият ресторант, същият час и даже същите тоалети, в случай че имате опция. Дами, не забравяйте парфюма, който сте носили довечера. Преразгледайте началото на връзката, като си припомните какво ви е предиздвикало да се влюбите преди всичко. Това ще върне всички трепетни усеща и безредици, които са се появили, когато сте почнали да се срещате за първи път. Ще се почувствате по този начин, като че ли още веднъж отивате на първата среща с него, и по този начин ще възродите брака си.

Отидете на къмпинг

Нищо не сближава още веднъж една двойка по този начин, както суровата, естествена природа. Отиването на къмпинг изважда на показ всичките ви уязвимости и даже някои от потребните умения, за които сътрудникът ви може да не знае. Влезте с пръстта и пясъка. Прекарайте една нощ под звездите, печейки скара и споделяйки телесна топлота! Можете ли да се сетите за по-добър метод да научите по какъв начин да възродите брака си?

Правете нещо, което и двамата ненавиждате

Това може да звучи малко налудничаво, само че съгласно нашия опит прави чудеса. И двамата презирате боулинга? Тогава отидете и го направете! Сближаването около нещо, което и двамата не харесвате, и нуждата да го изтърпите дружно ще ви сближи доста повече, а и ще се посмеете хубаво на това!

Започнете да говорите още веднъж

Имаме поради интимно. Не просто питайте по какъв начин е минал денят им, когато се приберат, както вършиме всеки ден. Говорете за значимите неща, като да вземем за пример какво се случва в света и по какъв начин се чувствате и двамата по този въпрос. Отварянето на този тип страсти сближава хората доста повече. Може даже да научите за тях неща, които не сте знаели преди, макар че сте дружно от доста време. Така ще намерите нещо ново в брака си.

Спрете да се карате

Натякването е голям фактор, който отблъсква. Не можете да се забавлявате с човек, който непрекъснато се пробва да ви накара да извършите нещо, което не желаете да вършиме. Да, домашните отговорности би трябвало да се правят, само че има по-добри способи от това да мъмрите, с цел да поискате да изнесете боклука. За да знаете по какъв начин да възродите брака си, би трябвало да знаете по какъв начин да поддържате връзка през цялото време и да позволите на колегата си да направи същото.

Шеговито се подигравайте с него

Спомняте ли си по какъв начин се подигравахте на сладките му привички? Той ви преследваше и се опитваше да ви накара да спрете, което съвсем постоянно водеше непосредствено до целуване или ориентиране към спалнята. Е, направете по този начин, че това да се случи още веднъж! Подигравайте се с тях почтено и това несъмнено ще ви помогне да научите по какъв начин да възродите брака си.

Инициирайте развлечение при всяка опция

Когато връзката ви е в застой, това е най-много тъй като сте изчерпали занимателните неща, които да вършиме. Винаги, когато видите опция двамата да се забавлявате в допълнение, се възползвайте от нея! Забавлението е сигурен метод да върнете искрата в брака си. Когато се учите по какъв начин да възродите любовта, всичко е въпрос на цели и фокусиране върху заниманието.

Помислете по какъв начин сте се отнасяли към колегата си

Често се замисляме за всички неща, които сътрудникът ни към този момент не прави. Ако желаете да разберете по какъв начин да съживите брака си, помислете за своята роля и за това по какъв начин сте се трансформирали. Често се одобряваме един различен за даденост и ставаме по-малко деликатни към сътрудниците си, когато стартираме да привикваме с тяхното наличие. Прекарвайте повече време в правене на нещата, които преди сте правили за тях. Ако преди сте се усмихвали, когато са влизали в стаята, или сте ги държали за ръка на публични места, значи е време да се опитате да бъдете същия човек, за който са се оженили.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР