Според проучване в 133 страни, два доклада на Галъп“, една

...
Според проучване в 133 страни, два доклада на Галъп“, една
Коментари Харесай

Бунтът на света срещу глобалното лидерство на САЩ

Според изследване в 133 страни, два отчета на „ Галъп “, една от най-известните проучвателен компании в света, сочат към нараснало неодобрение от дейностите на Съединени американски щати във връзка с водачеството им в света. Докладите “Рейтинг на международните водачи ” и “Сравнението Съединени американски щати – Германия, Китай, Русия ” демонстрират, че до момента в който през 2017 година, откакто президентът Доналд Тръмп встъпва в служба, 65 страни са понижили утвърждението си към световните лидерски умения на Съединени американски щати, през 2018 година 5 страни са понижили утвърждението си с още един пункт. Германия, с представянето на канцлера Ангела Меркел, се откроява като страната, която способства най-вече за световното водачество. Съотношението на тези, които не утвърждават световното лидерско показване на Съединени американски щати, се е нараснало до 43% през 2017 година и 40% през 2018 година

Поглеждайки към последните 11 години, равнището на одобряващите американското управление е достигнало най-ниската си степен от 34% по време на интервала на Джордж У. Буш, 49% по време на интервала на Барак Обама, 41% по-късно, достигайки до 48% и рухване до 30% през първата година от президентството на Доналд Тръмп, като в края на 2018 година е 31%. През интервала на Меркел Германия е с най-голям рейтинг от 47% и през днешния ден е 39%. При китайският президент Си Дзинпин процентът на тези, които утвърждават международното водачество на Китай е повишен от 29 на 34%. Гражданите на 133 страни виждат приноса на водачеството на Китай в световната система като по-ефективен от този на Съединени американски щати. Руският президент Владимир Путин, въпреки това, затвърждава рейтинга на Русия във връзка с утвърждението от 30% през 2018 година още веднъж след 2008 година

Докато през 2017 година турският народ утвърждава управителния принос на Русия и Китай към световната система на 30%, това съответствие се усилва с 10 пункта през 2018 година Затова пък те понижават рейтинга си на утвърждение към Съединени американски щати за принос към световната система с 13 пункта. Докато съотношението на тези, които считат, че водачеството на Съединени американски щати няма позитивен принос за световната система, е достигнало рекордно равнище от 43 и 40% надлежно през 2017 година и 2018 година, коефициентът на неодобрение към Русия е 31%, 28% към Китай и 22%към Германия. Македония, Словакия, Камбоджа, Иран и Турция са петте страни, които са понижили утвърждението си към Съединени американски щати. Общо 11 страни от Африка, Азия и Латинска Америка утвърждават водачеството на Съединени американски щати.

Общо за Европа утвърждението на водачеството на Съединени американски щати е спаднало до 24%, като това е най-ниско оценилия го континент. Въпреки това, за администрацията на Тръмп не е на дневен ред да предприеме каквито и да било стъпки за възстановяване на тази обстановка.

„ Древните “ правила на Анадола
До началото на 2000-та година, макар че някои се смятаха за съвременни и не се интересуваха от вяра, от позиция на смисъла им за международното население, християните имаха забележителна тежест като висши ръководители в най-важните международни компании, холдинги, неправителствени (НПО) и интернационалните организации. През 2000-та година интернационалните проучвания започнаха да демонстрират, че има забележителен растеж измежду жителите в света, които декларират, че са свързани с исляма и индуистките религии. Днес, спрямо предишното, от 2,2-2,3 милиарда християни по света, в този момент има сред 1,8 и 1,9 милиарда мюсюлмани. През 2050 година се планува мюсюлманското и християнското население да се изравнят общо до 2,8 милиарда. Това значи, че членовете на двете религии подхождат на 30% от международното население.

Докато индусите ще продължат да образуват 15%, се чака делът на тези, които декларират, че не принадлежат към дадена вяра, да намалее от 16,4% на 13,2% през 2050 година При предстоящо нарастване на международното население приблизително с 35% сред 2010 и 2050 година, плануваното нарастване на мюсюлманското население е 73%. За сметка на това обаче християнското население ще се усили единствено с 34%. Това значи, че през 2050 година ще има доста огромен скок в каузи на мюсюлманите измежду висшите ръководители на доста компании, холдингови компании, неправителствени организации и интернационалните организации в международната стопанска система.

За страдание, има доста западно население, което се тормози от тази неизбежна картина още от края на 90-те години. Ето за какво, от момента на приключването на Студената война, те употребяват терористични организации, които „ създават “ в лични лаборатории, с цел да подкрепят “антиисляма ”, с цел да попречват и спрат възходящото въздействие на мюсюлманите в международната стопанска система и политика.

Всъщност, тактиката на терористите, за които се твърди, че работят от името на “исляма ” и “тактиката на деяние или държание на “християнския ” терорист, който извърши последната терористична офанзива в Нова Зеландия, за огромен интерес, наподобяват доста сходни една на друга. Под управлението и визията на президента Реджеп Тайип Ердоган, Турция, със своята дипломация, в филантропичните интервенции и процесите на икономическо и комерсиално съдействие, в целия си район и по света, опирайки се на античните правила на “Анадола ”, създава “антитела ” против “враждебните ” микроби, които се предават сред страните. Поради тази причина, с “мюсюлманско-доминиращо ” население, те се вбесяват против възходящото въздействие на Изтока в световната стопанска система и политика. И още веднъж в резултат на това, тези “древни ” правила на Анадола са обект на тъмни световни сили. Това е същината на продължаващата битка на Турция за района и целия свят. /БГНЕС

——————————————————–

Керем Алкин, “Сабах Дейли ”
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР