Според мен трябва да предложим изцяло нов Закон за специалните

...
Според мен трябва да предложим изцяло нов Закон за специалните
Коментари Харесай

Николай Радулов: Ще предложим изцяло нов Закон за специалните разузнавателни средства

" Според мен би трябвало да предложим напълно нов Закон за специфичните разследващи средства ", сподели пред БНР Николай Радулов от Има Такъв Народ, член на Комисията за надзор над службите за сигурност за използването и потреблението на специфични разследващи средства и достъп до данните по Закона за електронните нарушавания и дали  Комисията ще проучва следващото неоправдателно решение на Съда в Страсбург за нелегално подслушване.

" Този закон настоящия,  дава опция на службите, които го ползват и които са заявители, безусловно всеки без даже да е обвързван с закононарушение да бъде скрито следен . Разбира се има периоди, само че те по този начин са подадени, че може даден човек много дълго законно да бъде следен . Според мен този Закон за специфичните разследващи средства е в несъгласие с Конституцията.

Така че, такава смяна сигурно следва , като е разумно този закон да е обвързван и с трафичните данни.

Сега съществува и система, озаконена от настоящия закон,  ДАНС да има лична сруктура за СРС. Това би трябвало да се поправи и тази конструкция да си отиде в Държавна организация механически интервенции ", сподели още в " Преди всички " Радулов. 

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР