Регулаторите на Обединеното кралство повдигнаха обвинения срещу бивши звезди на

...
Регулаторите на Обединеното кралство повдигнаха обвинения срещу бивши звезди на
Коментари Харесай

Бивши звезди от „Love Island“ са обвинени в популяризиране на схема за търговия в Instagram

Регулаторите на Обединеното кралство повдигнаха обвинявания против някогашни звезди на риалити малкия екран, които са станали „ финфлуенсъри “ в обществените медии, за разпространение на неразрешена скица за финансова търговия.

Органът за финансово държание в четвъртък съобщи, че е повдигнал обвинявания против девет души - доста от които се появиха в излъчвания, в това число Love Island и The Only Way is Essex - за присъединяване им в разпространение на валутна скица, обвързвана с високорискови деривати в Instagram сред 2018 година и 2021 г. 

Групата е упрекната в разпространение на капиталова скица, ръководена от Емануел Нуанзе, на 30 година, за който се твърди, че е платил на седем от авторитетните лица в обществените медии да разпространяват акаунт в Instagram, който дава препоръки за закупуване и продажба на контракти за разлика (CFD) на техните комбинирани 4,5 милиона почитатели.

FCA се пробва да разбие „ финфлуенсърите “, които употребяват сметките си в обществените медии, с цел да популяризират фи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР