Според медийния експерт Георги Лозанов националният интерес, който защитава Възраждане,

...
Според медийния експерт Георги Лозанов националният интерес, който защитава Възраждане,
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Вотът за „Възраждане“ беше вот за Путин

Според медийния специалист Георги Лозанов националният интерес, който пази ”Възраждане ”, съответствува с ползите на Путин. ”Вотът за ”Възраждане ” беше избор за Путин. Успокояващото е, че този избор е дребен. Това през вчерашния ден беше израз на мощна изнервеност от страна на ”Възраждане ”, сподели още той, представен от frognews.bg. По думите му всеки публицист се почувства застрашен от сходен вид държание.
" Актът през вчерашния ден имаше обръщение - Костадинов желае да изкара, че в действителност има американска агитация в България, което по противоположен ред да оправдае съветската агитация, върху която той стъпва ", добави Лозанов.

Това, което стана през вчерашния ден, не е проблем единствено по себе си, а е признак на казуса, тъй като съвпаденията на позициите на " Възраждане " и съветската агитация не са инцидентни. Някой желае да повтори съветския модел за налагане на мека тирания в България. Това съобщи в утринния блок на BTV основният редактор на " Капитал " Алексей Лазаров във връзка с изгонването на публицисти от медията на конференцията, свикана от партия " Възраждане ".

По думите на Лазаров, в случай че искаш да си абсурден политик, се държиш по този метод с медиите.

" Възраждане " не приказват на хората, които схващат смисъла от свободата на словото ", сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР