Според един политически анализатор от Русия д-р Валери Соловей, Евгений

...
Според един политически анализатор от Русия д-р Валери Соловей, Евгений
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИЯ: Пригожин не е мъртъв, готви отмъщение

Според един политически анализатор от Русия доктор Валери Соловей, Евгений Пригожин, който е началник на групата " Вагнер " твърди, че е оживял в самолетната злополука от предходната седмица, умрял е двойникът му. Според Соловей, този случай е бил част от опит за ликвидиране, проведен от президента Путин. Според анализатора, самолетът, предопределен за Пригожин, е бил свален от съветската противовъздушна защита, не е имало гърмеж на борда.

Соловей счита, че интервенцията е била планувана в Съвета за сигурност на Русия и е била поръчана персонално от президента. При този случай е умрял неговият двойник, до момента в който самият Пригожин се е намирал на друго безвредно място. Този факт, по мнението на анализатора, е прочут и на Путин.

Соловей е убеден, че Пригожин се готви за възмездие против хора, които са желали да го унищожат и са умъртвили негови близки. Той също по този начин показва, че Пригожин разполага със забележителната сума от над 2 милиарда $ в биткойни, които ще употребява за осъществяване на своите проекти за отплата.

Соловей също по този начин разкрива, че ще показа местоположението на Пригожин идващия месец, само че отхвърля опцията той да се намира в Африка, където главно оперира частната войска " Вагнер ". Въпреки това, анализаторът не дава съответни доказателства, които да поддържат неговите изказвания.

Инфо: pik.bg

 

Тагове: Пригожин катастрофа Вагнер Африка авиокатастрофа ПВО Путин д-р Валери Соловей Евгений Пригожин Съвет за сигурност на Русия биткойни
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР