Според бившия президент на е неконкурентоспособна регионална държава и колкото

...
Според бившия президент на е неконкурентоспособна регионална държава и колкото
Коментари Харесай

Ще успее ли Русия да унищожи Запада?

Според някогашния президент на е неконкурентоспособна " районна страна " и колкото и да се пробва да покаже силата си, остава под американски надзор. Но без значение от икономическата си уязвимост Русия по разнообразни способи се пробва да си отмъсти на Запада, изключително на Америка, защото американците изиграха решаваща роля за разпадането на Съюз на съветските социалистически републики и краха на комунистическата система, написа английското издание Al Quds.
Мнозина през днешния ден съпоставят първия и финален президент на Съюз на съветските социалистически републики Михаил Горбачов с сегашния държавен глава на Съединени американски щати Доналд Тръмп.
 Тръмп ще разсекрети всички документи за хипотетичните връзки с Русия Тръмп ще разсекрети всички документи за хипотетичните връзки с Русия
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че е разпоредил разсекретяването на всички документи, свързани с хипотетичните му връзки с Рус...
Именно заби последния пирон в ковчега на руската система със популярната си политическа стратегия Перестройка.  Той се ползваше с изключително внимание от западните водачи - Маргарет Тачър го описваше, като руския началник, с който може да се работи и да се подписват покупко-продажби. Благодарение на медиите, политиката и стопанската система Западът съумя да нанесе пагубен удар по Съюз на съветските социалистически републики посредством Горбачов. Русия потъна в безпорядък и съсипия, до момента в който на власт не пристигна Путин, който възвърне единството и силата на Русия, написа още журналистът Фейзал Ал Касим. 
Според него руснаците не са изневерили на своята антизападна идеология, без значение, че мина към капитализма и финансово-икономическата система.
" Ако би трябвало да съпоставям по какъв начин се отразяват събитията на Запад от съветските медии и съветските - не виждам особена разлика. Русия към момента гледа на Запада, като на зложелател и към момента се опитва да му отмъсти. Не е изключено, че Владимир Путин е създал пъклен проект за възмездие на Запада ", счита Ал Касим.
Знаете ли, че Путин е основният съдружник и последовател на ултрадесните партии в ? Знаете ли, че поставя големи старания за укрепването на позициите на ултрадесните, с цел да удари западните демокрации и да сътвори социално-политически дисбаланс в Европа и да развихри спорове? Ако погледнете, която и да е ултрадясна партия ще установите, че нейните водачи са другари на Путин. Тези партии имат своята мощна роля, изключително във Англия. Британските политици нееднократно назоваха Русия най-голямата опасност за английската национална сигурност. Освен това, съгласно някои Русия е изиграла избрана роля в излизането на Англия от Тя се е заела с поддръжката на ултрадесните партии и деятели и манипулира резултатите от гласуванията, в което от дълго време надобря. Не забравяйте, че самите американци показаха с пръст Русия и я упрекнаха в манипулирането на резултатите от президентските избори в Съединени американски щати, които доведоха Тръмп в Белия дом. Всъщност, следствието по въпроса към момента продължава. 
 Асад: Глобалният баланс в Сирия се нуждае от ролята на Русия Асад: Глобалният баланс в Сирия се нуждае от ролята на Русия
Президентът на Сирия Башар Асад разгласи, че продължаващото наличие на Русия във военни бази в страната му оказва помощ за въздържане на влиян...
Не би трябвало да се не помни и за подозрителните връзки сред Тръмп и Путин. Руснаците дълго работиха, с цел да доведат на власт в Съединени американски щати американския Горбачов. Някои имат вяра, че руснаците употребяват президента Тръмп, с цел да трансформират вечно образа на Съединени американски щати. 
Напълно евентуално е, че руснаците имат пръст при започване на разпада на Европейски Съюз и няма никакви подозрения в това, че скоро Европейски Съюз ще се разпадне. Ако Тръмп победи на идващите президентски избори, то Америка, която познаваме скоро ще изчезне, предвижда журналистът. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР