Спомняте ли си времето, когато сте искали нещо толкова силно,

...
Спомняте ли си времето, когато сте искали нещо толкова силно,
Коментари Харесай

Докато вярвате в нещо, винаги има надежда

Спомняте ли си времето, когато сте желали нещо толкоз мощно, че чак към този момент го усещахте до себе си? Проблемът беше, че възможностите ви бяха изрично против вас. Какво ще кажете за времето, когато се сблъскахте с великолепен съперник и се страхувахте от смазващо проваляне? Или когато се раздадохте до краен лимит и тялото ви извика: „ Стига! “ Някои хора бързо се отхвърлят и намират извинения, с цел да избегнат разочарованието. Други, от своя страна, знаят, че в случай че преодолеят невъзможното и в случай че минат всички трудности, рано или късно ще реализиран всичко. Истината е, че и вие можете. Винаги има вяра!

Печеленето изисква храброст, мощ и увереност. Но тези, които са в положение да гледат провокации в очите и да ги завладеят, си обезпечават един от най-мощните принадлежности в живота: НАДЕЖДАТА.

Мечтите се раждат на пресечната точка на вярата и действителността. Нужно е единствено воля и предпочитание. Знаете, че имате това качество, по тази причина не се отхвърляйте! Така че посегнете към душата си и покажете от какво сте направени.

Надеждата има вяра - даже когато няма осезаема истина.

Надеждата отваря очите и сърцето ви за нови благоприятни условия.

Надеждата ви оказва помощ да повярвате, че можете даже когато другите мислят, че не можете.

Надеждата постоянно намира метод да каже: „ Никога не се отхвърляй! “, когато всичко останало крещи: „ Спри и се откажи! “.

Надеждата ви оказва помощ да намерите себе си, когато мислите, че сте изгубили пътя си.

Надеждата ви предизвиква да посегнете към звездите, когато премията ви наподобява, че се намира на светлинни години от вас.



Надеждата ви стимулира да си прокарате път и да продължите, когато компликациите ви дават всяка причина да извършите пауза.

Надеждата ви въодушевява да покажете малко религия, когато проблемите наподобяват прекомерно огромни и страшни за вас.

Надеждата ви споделя, че сте една крачка по-близо, даже когато се чувствате на благи разстояние.

Надеждата ви споделя, че към момента можете да спечелите, даже когато чувствате, че всичко е изгубено.

Надеждата има метод да каже, че даже неприятният старт към момента може да има благополучен край.

Не спирайте да вярвате и помнете: Винаги има вяра!

Трябва единствено да намерите нещо, в което мощно да вярвате. Нещо, за което да се борите и да дадете цялата си сила и мощ, с цел да го постигнете. Нещо, което прави живота ви по-красив и ви кара постоянно да продължавате напред!
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР