СподелиТрима служители в община Булкиза, Централна Албания, бяха арестувани от

...
СподелиТрима служители в община Булкиза, Централна Албания, бяха арестувани от
Коментари Харесай

Арестуваха чиновници от албанска община. Издавали фалшиви документи за BG паспорти

Сподели
Трима чиновници в община Булкиза, Централна Албания, бяха задържани от полицията в окръг Дибра (Дебър) по обвиняване в издаване на подправени удостоверения, оповестиха медии от балканската страна.

Задържани са админът на административна единица Острен Люан Мьещри, експертът по обществени услуги в Острен Арлин Лимани и секретарят на общинския съвет в община Булкиза, съобщи „ Шчиптаря “.

Според информация от полицията тримата са работили в съдействие един с различен и са злоупотребили със служебно състояние, като са предоставяли подправени удостоверения за гражданско положение на хора, че са обитавали в административна единица Острен за регистрация в сдружение „ Голо бърдо “ и приемане на български паспорти.

За случая с подправените удостоверения в началото заяви малкия екран „ Топ ченъл “ в свое следствие. Журналисти от медията са си купили уверение против 100 евро, означи „ Топ ченъл “.

Към момента няма публична реакция от кмета на община Булкиза Фестиме Мьещри по случая с тримата задържани чиновници на общината, измежду които е и нейният брат Люан Мьещри, написа „ Шчиптаря “, представена от Българска телеграфна агенция.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР