Българската асоциация на заведенията, Сдружението на заведенията в България, Браншова

...
Българската асоциация на заведенията, Сдружението на заведенията в България, Браншова
Коментари Харесай

Сдружения на заведенията: Недоумяваме защо „Спаси София“ мрази бизнеса в Столицата

Българската асоциация на заведенията, Сдружението на заведенията в България, Браншова организация на ресторантьорите – София, Българската асоциация за туризъм и Асоциацията на профилираните специалисти в туристическата промишленост показват откровеното си неразбиране от обстоятелството, че до неотдавна гражданската, а от скоро силовата конструкция „ Спаси София “ ненавижда бизнеса в прелестната ни Столица .

От години софийският бизнес е подложен на всевъзможни офанзиви от „ Спаси София “, само че допреди половин година въпреки всичко имаше експертни и публични разисквания , които значително спираха безумните им оферти. Откакто попаднаха в ръководството на София, „ Спаси София “ към този момент безотговорно унищожава столичния бизнес. Особено в центъра, само че когато ни унищожи там, чакаме да се реалокира и в кварталите.

Първо сме очевидци на искрено нездравословната метаморфоза на придвижването и паркирането в региона на бул. „ Витоша “ и „ Патриарх Евтимий “ . Организация, която с изключение на останалите вреди, които нанесе, направи невероятно зареждането на комерсиалните обекти. И изгони хората от центъра !

Сега виждаме нова идейна брадва – „ синя зона “ в неделя и удължаването й за час през останалите дни . Това още веднъж затруднява хората, изключително от провинцията, които през уикенда желаят да посетят столично заведение. На процедура те към този момент няма къде да оставят колата си, с цел да го създадат. Поредна капка в езерото за съсипване на българския бизнес.

Не сме съгласни с това целеустремено мачкане и силово налагане на безумни хрумвания, безапелационни са представителите на сектора. 

Отново няма да има вода в елементи на София. Вижте по кое време и къде

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР