Споделете най-съкровената си тайна с жена и тя ще ви

...
Споделете най-съкровената си тайна с жена и тя ще ви
Коментари Харесай

Жените пазят тайна тридесет и две минути

Споделете най-съкровената си загадка с жена и тя ще ви обещае да не я споделя на никого. Но съгласно последните психически проучвания всяка жена ще издържи не повече от половин час, преди да наруши обещанието си.

Жените се борят героично с желанието си да поклюкарстват, само че не могат да устоят повече от тридесет и две минути. Времето зависи от това, с кого ще бъде споделена тайната.

 безмълвие

Обикновено това е брачният партньор, майката или най-хубавата другарка. Всяка десета жена признава, че не може да пази загадка, даже да е дала клетва за конфиденциалност.

Осемдесет и пет % от дамите получават голямо наслаждение от това да чуват злословия, които им описват другари, родственици и познати, даже да се отнасят за хора, които не познават.

 Жени

В резултат на неумението да пазят загадка доста дами губят доверието на свои близки и даже на работодателите си. Тринадесет % от дамите предумишлено популяризират злословия.

Според психолозите половин час е прекомерно малко време, само че това е печалната истина. А когато дамата съумява да издържи по-дълго време, тя просто е изключение.

Единици са дамите, които въобще не описват доверените им секрети. Много от нежните създания злоупотребяват с доверието на околните си и разкриват тайните им даже в обществените мрежи.

Психолозите са на мнение, че дамата сама би трябвало да реши какво би трябвало да споделя, в случай че знае по какъв начин би постъпила самата тя, в случай че научи непозната загадка.

За страдание обаче дамите са устроени по този начин, че не могат да се въздържат и споделят персоналните си секрети даже с непознати или едва познати хора, а по-късно страдат, че са били разконспирирани.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР