Споделеният център за услуги на "Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани" в

...
Споделеният център за услуги на "Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани" в
Коментари Харесай

Споделеният център за услуги на Кока-Кола в София с ново ръководство

Споделеният център за услуги на "Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани " в София има ново управление в лицето на Оя Гюр. На новата си позиция като шеф Shared Services Transition Гюр ще дава отговор за усъвършенстването на процесите и работата на компанията, както и за даването на най-хубавите услуги за снабдители и клиенти за всички сдружения на "Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани ", оповестяват от компанията.

Оя Гюр ще управлява над 600 експерти, които правят финансови и счетоводни действия, подкрепят администрирането на процеси в областта на човешките запаси и реализират ръководството на бизнес данните за "Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани ", която оперира в 28 страни. "Щастлива съм, че ставам част от огромното семейство на "Кока-Кола Хеленик " в България. Тук компанията има неповторимо наличие, предлагайки многообразие от благоприятни условия за кариерно развиване в разнообразни професионални области - от продажби, маркетинг и доставяне до финанси, счетоводство, човешки запаси и осведомителни технологии. Нашата компания е приет източник на гении за групата "Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани " и аз ще продължа да поддържам растежа и развиването на нашите експерти ", акцентира Гюр.

През 1996 година Оя Гюр става част от системата на "Кока-Кола " и от този момент заема разнообразни длъжности, в това число финансов шеф и шеф "Връзки с вложителите " в "Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани ". Новият началник на споделения център за услуги има над 20-годишен опит в областта на бързооборотните потребителски артикули и стаж като финансов шеф и финансов управител на водещи компании на пазара в региона на банковото дело, финансите и селското стопанство.

"Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани " е бутилиращ сътрудник за комерсиалните марки на The Coca-Cola Company. Тя стартира активността си в България през 1992 година и от този момент е един от водещите вложители в локалната стопанска система. Компанията купува концентратите и сиропите за производството на напитките по съглашение за франчайзинг с The Coca-Cola Company и дава отговор за продажбата на продуктите, връзките с клиенти и снабдители, реализирането на промоции и дистрибуцията на продуктите. В България са ситуирани центровете за споделени услуги за всички страни в групата на "Кока-Кола Хеленик ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР