Специализираната прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд искане за налагане

...
Специализираната прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд искане за налагане
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата поиска постоянен арест за Димов

Специализираната прокуратура внесе в Специализирания углавен съд искане за налагане на мярка за неотклонение " Задържане под стража " на Нено Димов .

Специализираният углавен съд насрочи за през днешния ден делото по мярката на Димов.

Припомняме, че в четвъртък вечерта министър Нено Димов беше арестуван , а в петък, 10 януари, той подаде и оставка , която беше призната от премиера Бойко Борисов. На този стадий обвиняването против Нено Димов е обвързвано с рецесията с водата в Перни к, само че проверяващите работят и по аферата с импорт на отпадък от Италия , а през вчерашния ден бе оповестено, че са конфискувани документи и по концесията в Банско на " Юлен ".

Припомняме, сега най-тежка е обстановката с язовир " Студена ", поради който от 18 ноември Перник мина на воден режим, засягащ към 60 000 души. От Министерство на околната среда и водите ограничиха водовземането от язовири за питейно-битово водоснабдяване с разполагаем размер под 50% - мярката се отнася и за язовирите " Дяково ", " Асеновец " и " Ястребино ", с изключение на за " Студена ".

Във вихъра на водната рецесия в Перник от Националния статистически институт оповестиха данните за 2018 година, съгласно които общите загуби на вода възлизат на 499 млн. м3, което е 56.4% от подадената вода (56.8% за 2017 г.), като преобладаващата част са загубите при превоза на водата (реални загуби), като през 2018 година те се правят оценка на 425.6 млн. куб. метра.
 Още арести и оставки, само че не и предварителни избори чакат социолози
Още арести и оставки, само че не и предварителни избори чакат социолози

Министрите са върха на пирамидата, а върхът на пирамидата изгнива от долу
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР