Насроченото за днес дело в Апелативния съд на убитата и

...
Насроченото за днес дело в Апелативния съд на убитата и
Коментари Харесай

Отложиха делото на убитата и изхвърлена в куфар Евгения

Насроченото за през днешния ден дело в Апелативния съд на убитата и изхвърлена в куфар Евгения Владимирова е анулирано за 25 юни поради болен арбитър, съобщи Българска национална телевизия.

Но другари и родственици на младата жена се събраха на митинг пред постройката на Съдебната палата в София, с цел да напомнят жестокия метод, по който беше убита тя. Те упорстват Апелативният съд да удостовери доживотните присъди на брачна половинка на Евгения - Орлин Владимиров и неговия татко Пламен Владимиров.

В момента брачният партньор на убитата е в ареста, само че татко му е на независимост, откакто на 10 ноември Софийският апелативен съд го пусна под парична гаранция от 5000 лв..

Припомняме, че през 2021 година 33-годишната Евгения Владимирова беше оповестена за търсене след изгубването си на 13 октомври 2021 година, а месец по-късно във водоем край София. Първоначално Орлин Владимиров поддържаше версията, че брачната половинка му отишла на фитнес, след което трябвало да се види с приятелки, само че по този начин и не се появила на срещата. Той даже взе присъединяване в издирването на изчезналата жена.

На 20 октомври 2023 година   на двамата причинители. Свекърът на убитата беше пуснат на независимост под парична гаранция, откакто съдът почете жалбата против мярката му за неотклонение " задържане под стража ".
 Съдът пусна под парична гаранция свекъра на грубо убитата Евгения
Съдът пусна под парична гаранция свекъра на грубо убитата Евгения

Макар и Пламен Владимиров да бе наказан на първа инстанция на пожизнен затвор
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР