Пролет е, цветята цъфтят, носейки красота из градове и села.

...
Пролет е, цветята цъфтят, носейки красота из градове и села.
Коментари Харесай

Не пак, а отново - обраха розите, красящи градинка СНИМКИ

Пролет е, цветята цъфтят, носейки хубост из градове и села. Често умели жители сами и с персонални средства се грижат за растенията около блокове и градинки, само че напъните им имат твърдоглав зложелател.

Техни съграждани, които не се двоумят да посегнат, да откъснат и да продължат. Поредната история е от столичния " Младост " - от " Блока с розите ", както назовават постройката някои локални поданици.

Дама споделя за два случая, при които гражданки не си набрали красиви рози от градинката. Постъпката възмущава хората, които се грижат за цветята. Тя споделя за напъните, полагани за розите, като добавя, че откъснати животът им е напълно къс.

" Някой станал в 6-7 ч. сутринта, с цел да си наскубе цветя, които устоят 2-3 дни макс в стая. Иначе ще са красиви до месец-два в градината ", написа Силвия Д.

Тя приканва тези, които желаят да се насладят на хубостта на цветовете, да седнат на близка скамейка, само че да не късат.

Вижте цялата ѝ обява:

" Купуваме, садим, обгрижваме, с цел да е красиво за всички. Блока е 260 в " Младост " 2. Наричат го " Блока с розите ". И някой станал в 6-7 ч. сутринта, с цел да си наскубе цветя, които устоят 2-3 дни макс в стая. Иначе ще са красиви до месец-два в градината. Защо, бе хора т*пи? Забогатяхте ли от тях, що ли? До нас има цветарски магазин, а в случай че нямате пари, хората от магазин „ Зеленият ъгъл “ ще ви дават скамейка, столчета и масички, да се насладите на хубостта и аромата им, гратис! Само апелирам, не ни унищожавайте насладата и труда! "

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР