Специализирана операция срещу незаконната сеч се проведе на територията на

...
Специализирана операция срещу незаконната сеч се проведе на територията на
Коментари Харесай

Акция срещу незаконната сеч във Видинско

Специализирана интервенция против противозаконната сеч се организира на територията на няколко селища във видинско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

При акцията на 15 февруари служители на реда от Кула и горски чиновници направили инспекции на 9 частни адреса в село Раброво. В дворовете разкрили общо 61 кубика дърва, за които стопаните не показали транспортни билети или показали документи, неотговарящи на откритите количества дървесина. За нарушаванията горските чиновници съставили девет констативни протокола, а по случаите в РУ-Кула са формирани девет предварителни инспекции по член 235 от Наказателния кодекс.

Същия ден, в хода на интервенцията, служители на реда от РУ-Видин и горски чиновници ревизирали два адреса – в гр. Брегово и с. Арчар. В дворовете открили общо десетки кубици дърва без контролна горска марка и без документи, доказващи законния им генезис. На стопаните са формирани актове по Закона за горите, а по случаите са формирани две предварителни инспекции по член 235 от Наказателния кодекс. Около 15 часа на същия ден в региона на видинската товарна гара, униформените засекли конска каруца, натоварена с дърва без надлежните документи, като на 18-годишен видинчанин съставили акт по Закона за горите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР