Специалистът по спортно право и бивш вратар Георги Градев коментира

...
Специалистът по спортно право и бивш вратар Георги Градев коментира
Коментари Харесай

Градев: Само Барбатов става - Костадинов е аутсайдер, Порточанов се манипулира, а Михайлов е излишен

Специалистът по спортно право и някогашен вратар Георги Градев разяснява идната борба за президентския пост в БФС. Въпреки че към момента не се е публично кандидатирал, от сегашните спрягани имена, Градев показа, че единствето Димитър Бербатов става за президент на БФС.

Публикуваме позицията на Георги Градев във facebook:

"Първите значими избори в България минаха и отпътуваха. Предстоят футболните избори през м. юни. В тях се чака да вземат участие:

1. Емил Костадинов, който 20 година единствено взима, само че нищо не дава, както би споделил Венци Стефанов. Надявам се, че господин Стефанов няма да издигне Костадинов, тъй като ще влезе в несъгласие със себе си. Освен това Костадинов е необразован, както се видя в Шоуто на Слави преди време. Има огромни задължения (т.е. не е благонадежден да ръководи финанси). Не приказва непознати езици. Не се оправя с компютър. Абсолютен новобранец.

2. Христо Порточанов, който сякаш поведе някаква борба с Боби Михайлов, само че бързо сви знамената. Още не е обяснил кой или какво го накара да отдръпна жалбата против БФС. Това демонстрира, че има слаби места и ще бъде елементарен за манипулиране. Издигнат е от човек с доста съмнителна известност. 340 клуба го поддържат, само че може да назове поименно единствено Симитли. Програма има, но ще я каже единствено на конгреса (а там е цялостно с специалисти, които ще създадат бърз разбор и ще го подкрепят). Предлага за членове на ИК трима учени, двама публицисти, едно куче без зъби на кето диета и една остаряла пружина за отмора. Не приказва непознати езици, само че умее да борави с револвер и да убеждава хората да се подписват под празен лист хартия. Специалист по бойни изкуства от школата в Костинброд. Не харесва съдиите. Не приказва езици (дори българския не му се разбира). Пенсионер. Не съм сигурен, че ще събере повече от 1 глас в случай че не почерпи в района с Бургас 63. Щеше да е доста смешно, че се е кандидатирал, в случай че не беше тъжно.

3. Христо Христов, който почитам, само че сподели, че се е опитал да корумпира арбитър. Това автоматизирано го вади от вота като обезсърчителен да поведе смяната. Все отново почит за направеното в Марица. Продължаваме напред, както споделя уважаваният от мен Кубрат Пулев.

4. Борислав Михайлов - от почитание към моя клиент Николай Михайлов и към забележителната кариера на този в действителност отличен вратар Боби Михайлов, на който се възхищавах и гонех топките още от дете, ще се въздържа от коментар. Ще кажа единствено, че по делата ще ги познаете - от 2005 година до 2019 година нямаме нито едно присъединяване на огромен конгрес! Думите тук са непотребни, както и Михайлов е непотребен на изборите.

Има още един прикрит претендент, който дебне в засада. На него ще му обърна изключително внимание, когато събере храброст да се покаже от храстите като Ушко и Зъбчо от Приказки под шипковия шубрак.

Стигнахме до същинския конфликт:

ДИМИТЪР БЕРБАТОВ против адв. иво ивков.

Не, нямам неточност в изписването на имената.

- адв. иво ивков. Няма по какъв начин да завоюва изборите в БФС с тапия от милиционерската школа в Симеоново, в която главните предмети са “История на БКП” и “Държавно право на социалистическите страни” (дипломата е приложена по-долу - тя приказва сама за себе си). Този “голям левскар” е изпратил нотариална покана до ПФК Левски АД да изиска хонорар от 1 млн. лева за делото “Валери Божинов” във ФИФА, което аз завоювах за Валери, а Левски автоматизирано бе оправдан. Аман от полицаи и комунисти, които бащите им ги бутат цялостен живот. Чудя се кой простак ще го издигне?

- Димитър Бербатов стигна до шампионска купа с Манчестър Юнайтед и взе Златна обувка на Висшата лига. Владее британски, немски и съветски. Мъж на годината в България през 2009 година Седемкратен победител в анкетата за най-хубав футболист на България (рекордьор). Номинации за международния тим на ФИФПро през 2007, 2008 и 2010 година Учреди фондация “Димитър Бербатов”, която всестранно подкрепя младежите да се образоват, да развиват своите способности и заложби, както и да им дава късмет да ги споделят със света. През 2017 година Димитър Бербатов получи своята тапия по “Спортен мениджмънт” в НСА - най-модерната дисциплинираност сега. Скромен брачен партньор и татко на две деца. Единствената опция да излезем от блатото, в което ни закараха Вуцата, Батето и Боби.

Гласувайте за Димитър Бербатов. Ако изберете различен, не ме търсете за помощ! Опичайте си акъла и гласувайте по съвест. Дайте късмет на нашите деца да играят същински футбол на съвременни бази. Бъдете себе си! Не се опасявайте. България към този момент се промени. Време е да променим и футбола
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР