Спектакълът Приключенията на Лукчо“ по мотиви от повестта на Джани

...
Спектакълът Приключенията на Лукчо“ по мотиви от повестта на Джани
Коментари Харесай

„Приключенията на Лукчо“ можете да видите на 20 юни в театър "Възраждане"



Спектакълът „ Приключенията на Лукчо “ по претекстове от повестта на Джани Родари можете да видите на 20 юни и на 11 юли в спектакъл „ Възраждане “ в София. 
" Аз считам, че е извънредно отговорно да се слага детски театър, тъй като децата попиват като гъби и за мен повестта е доста очарователна с това, че е обществена приказка , която приказва с дребните индивиди на техния език и ги приготвя за това, с което ще се сблъскат напълно скоро “, сподели за БНР Дарина Русева.

Музиката е основана от Рене Ранев. Ива Маркова е сценограф и художник на костюмите. Перуките са направени от София Ракова и Людмил Николов. Ива Маркова е сценограф и художник на костюмите.
" Образите се получиха доста красиви, приказни и на тях им вдъхнаха живот и надарените артисти . Получиха се доста присъщи персонажи ", добави в предаването " Закуска на тревата " Дарина Русева.

Актьорът Георги Няголов играе ролята на Лукчо: 
" Той е студент. Тази година приключва актьорство за трагичен спектакъл в класа на Малин Кръстев и Герасим Георгиев- Геро и очевидно, че те са възпитали в него усърдие ".
Цялото изявление можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР