Социологът Андрей Райчев коментира, че след тези избори няма яснота

...
Социологът Андрей Райчев коментира, че след тези избори няма яснота
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Новото правителство ще е като служебното

Социологът Андрей Райчев разяснява, че след тези избори няма изясненост за местата и какъв брой ще са партиите, само че има изясненост какво става. Гласували са под 3 милиона души поради прекъсване на купения избор - гласоподавателите понижават, половината се изясняват с това, че няма пазаруване на гласове и втората причина - юли месец - невисок избор, само че повече шансове за ГЕРБ.

Служебното държавно управление на Румен Радев е подготовка за новото държавно управление - това е коалиция, само че неуверена, изрази мнение Райчев пред Нова телевизия. По думите му, сходно ще е държавното управление в идващото Народно събрание.

Журналистът Асен Агов счита обаче, че днешните избори отварят вратата за изхода от политическата рецесия. Трябва да сме оптимисти, че ще се потърсят тези решения, които ще осветлят демокрацията в България, сята той. Чисто политически кабинет не може да се сформира, счита Агов. За него е допустим вид, който ще укрепи демокрацията. Той планува излизане на прокуратурата от правосъдната власт.

Социологът Мира Радева добави, че отговорите се чакат единствено от един човек - Слави Трифонов.

Психологът Росен Йорданов счита, че идва пост изборна психична рецесия.

Социологът Димитър Ганев разяснява още, че няма да има кабинет в границите на най-малко няколко седмици и евентуално той ще се случи август месец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР