Соня Колтуклиева Снимка: фейсбукСоня Колтуклиева, фейсбукЗнак Божий! “Продължаваме промяната тръгна

...
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбукСоня Колтуклиева, фейсбукЗнак Божий! “Продължаваме промяната тръгна
Коментари Харесай

Радостин Василев си плати с държавни пари за първо място в партийните листи на ПП

  Соня Колтуклиева Снимка: фейсбукСоня Колтуклиева, фейсбукЗнак Божий! “Продължаваме смяната ” потегли към изборите със сакатлък.
За лидер на листата в Габрово беше разгласен Радослав Василев вместо Радостин Василев. После от пресцентъра се поправиха.
Я, по-добре да го запишете като Руди Гела, както е прочут в цяла България.Бившият народен представител и спор(т)ен министър от “Има подобен народ ”, беше и ще си остане непознат на “Продължаваме смяната ”. От родния му Плевен го изритаха. Уж щеше да прави “гражданско придвижване ”, тъй като партиите били омръзнали на хората. Бля-бля-бля.Натрапник. Службогонец Ренегат. Винаги ще го гледат с съмнение. Защото: “веднъж изменник – вечно изменник ”.Заради него напусна политиката едно от първите разпознаваеми лица на новата групировка – Яна Балникова, която беше лидер на листата в Габрово през ноември 2021 година.Формалното съображение да бъде определен Радостин Василев е, че майка му Мариана Драгнева, е от Габрово, където той се е вясвал от-дъжд-на-вятър.
Всъщност, повода е напълно друга. Радостин Василев си заплати с държавни пари за първо място в партийните листи. На 25 май 2022 година “Сердика спортни парцели ”, с принципал Министерството на младежта и спорта, подписва контракт с адвокатско сдружение “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков ” на стойност 117 349,80 лв. – на 2 юни 2022 година са изплатени 27 000 лв., на 3 юни 2022 година са изплатени 25 807, 42 лв.. В тази адвокатска фирма е работила Лена Бориславова; там работи Весела Станчева-Минчева, майката на Никола Минчев, който на 16 юни беше свален от поста ръководител на 47-ия парламент, а в този момент е лидер на листите на “Продъижаваме смяната ” в Пловдив и в Кърджали.Радостин Василев е “камък на шия ” за всяка партия. Срещу него се водят 3 прокурорски инспекции от Софийска районна прокуратура и от Софийска градска прокуратура: поради брутално навлизане в ресторант “101 ” в Дианабад; по сигнал за разбиването на офиса на “Има подобен народ ” в Плевен; по тъжба на националната представителка Христинка Иванова, която се оплака, че е била заплашвана от Радостин Василев, който я е принуждавал да се отдели от Има Такъв Народ и да поддържа държавното управление на Кирил Петков, при вота на съмнение на 23 юни.Докато е в предизборна акция – от 2 септември до 2 октомври, Радостин Василев се употребява със отбрана против правосъдно гонене, а като народен представител ще има имунитет. Това е играта на самообявилия се за “борец против мафията ”!Вчера служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева уволни двамата неотлъчни другари на Радостин Василев – Александър Тодоров и Венцислав Петков, които той с напън уреди за изпълнителни шефове на Български състезателен тотализатор и на Национална спортна база. Сашо, който е продавал прахосмукачки в Пловдив, и Венци, който е лепил мокети в плевенски хотели, са компаньони на Руди от деца, на 3 юли тримата бяха снимани на среднощен ваучър в плажен бар на Халкидики, до момента в който страната се тресеше от държавна рецесия.
… Радостин Василев към Христинка Иванова, 13 юни: “Няма да станем „ Продължаваме промяната “ бе, човек, няма да ги поддържаме, дори. ”
Слави Трифонов, 17 август: “Още на 13 юни ви споделих, че отцепниците от “Има подобен народ ” най-вероятно са купени с пари и постове от “Продължаваме смяната ”. И че ще разберем за това като проследим и кой какъв ще стане…
Най-новият политически бродяга в българската политика Радостин Василев да вземем за пример е спряган за лидер на листата на “Продължаваме смяната ” в Габрово.Какво нещо е иронията на ориста! Мисля, че няма по-подходящо място за един потвърден изменник и презрян кариерист от лидер на листа в града на хумора, сатирата и забавата. ”Радостин Василев, 27 август 2021 година: ”Слави Трифонов е прекомерно огромен за дребните кресльовци. ”
Радостин Василев, 9 октомври 2021 година: “Кирил Петков е подписал декларация с погрешно наличие и това е закононарушение, което се санкционира според член 313 от Наказателен кодекс.
Кирил Петков е заемал поста министър в нарушаване на Конституцията.
Кирил Петков лъга цяла България в продължение на месеци и следва да понесе отговорността за това, в това число и политическата. ”Ех, Слави, Слави… подлагал си ги на детектор на лъжата претендентите за славата. Скапан ти е детекторът, душа-камбана. Сега внимавай повече!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР