Софийският градски съд остави на свобода четиримата мъже, обвинени за

...
Софийският градски съд остави на свобода четиримата мъже, обвинени за
Коментари Харесай

Оставиха на свобода обвинените за погрома на Партийния дом

Софийският градски съд остави на независимост четиримата мъже, упрекнати за погрома на Партийния дом по време на митингите на 14 юли , предава.

Според съда има данни младежите да са взели участие във вандалския акт, само че паричната гаранция щяла да възпре риска да извършат закононарушение. Единият от съдиите беше на изключително мнение. Той изиска четиримата упрекнати да бъдат арестувани под стража.

„ Отидохме да си търсим свободата, а те се пробваха да ни я вземат. Категорично декларирам, че не съм носил стъклени бутилки. Агресия демонстрирам единствено когато съм в залата и упражнявам ”, споделя обвиненият Иван Колев.

Те дават отговор за хулигански дейности, отличаващи се с особени цинизъм и смелост. В телефоните на четиримата мъже на възраст сред 20 и 26 години е открита преписка за съставяне на група, която да всява вълнения против възнаграждение.

Преди седмица Софийският областен съд  ги пусна против парична гаранция от 1000 до 2000 лева, с претекста, че няма заплаха да се укрият. Нямало и задоволително данни, че те са организирали провокатори за митинга.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР