Софийска градска прокуратура е получила сигнал срещу Радостин Василев, започнало

...
Софийска градска прокуратура е получила сигнал срещу Радостин Василев, започнало
Коментари Харесай

Колтуклиева: Прокуратурата разследва сигнал срещу Радостин Василев

Софийска градска прокуратура е получила сигнал против Радостин Василев, почнало е следствие за безчинство и безчинство против министъра на спорта в оставка и отделилия се от “Има подобен народ” народен представител Деян Петков.

В сигнала до прокуратурата се оповестява, че Радостин Василев, някогашен регионален координатор на “Има подобен народ”, на 19 юни е нахлул в офиса на партията в Плевен с неколцина души, които са се държали безсрамно и брутално.

Според очевидци, спортният министър в оставка и бандата му, са чупили флагове, изчегъртали тапети, потрошили мебели. В сигнала до районната прокуратура в Плевен, трансфериран в Софийска градска прокуратура, се оповестява за вреди на стойност към 6 000 лв..

Ето и разказът на член на “Има подобен народ” от Плевен:” Радостин постоянно е претендирал, че самичък е финансирал офиса на Има Такъв Народ в Плевен. Това е неистина! Договорите за наем, за електричество, за вода и отопление са подписани с Политическа партия “Има подобен народ” и са плащани с пари от партийната каса.

То, единствено това да му беше лъжата! Сега разбираме от негови телевизионни изявленията и за друга неистина: той се жалва, че не се е виждал със Слави, а на нас ни обясняваше по какъв начин му върви на посетители и си пият кафето дружно.

Освен това, Радостин заблуждаваше медиите в София, че е персонален избор на сестрата на Слави Трифонов. Това въобще не е правилно! Той си обезпечи водаческото място в Плевен, с помощта на Виктория Василева, която имаше мощни позиции като учредителен секретар на партията.

През април 2021 година настъпи огромно напрежение в региона, когато Радостин ни натресе в листите Венцислав Петков, прочут в Плевен като “Венци лихваря” и Александър Тодоров, именуван от нас “арашутиста”, който пристигна от Пловдив, само че другояче е от Хасково. Не е правилно, че Деян Петков, безмълвното “момче за всичко” на Радостин, е бил общински координатор на Плевен, той е просто шарлатанин, в никакъв случай не е бил избиран от структурите, господарят му го направи депутат и след това си го изтегли като най-жалка пионка.”

Ето и някои от най-ярките подвизи на спортния министър:
– назначи Александър Тодоров за изпълнителен шеф на Българския състезателен тотализатор след огромен гаф – Тодоров разгласи, че напуща Народното събрание и става началник на тотото, преди в пленарна зала да е гласувано освобождението му като народен представител. Това провокира първият огромен скандал в 47-я парламент. Чрез пари от БСТ, спортният министър се надяваше да притегли медии, които да го възхваляват.
– назначи Венцислав Петков за изпълнителен шеф на Национална спортна база, който пък назначи брачна половинка на Виктория Василева за озвучител с месечна заплата от 2 520 лв..
– Радостин Василев, Александър Тодоров и Венцислав Петков бяха снимани от папараци да купонясват в скъпарския бар “Мамалука” на Халкидики, до момента в който Асен Василев и Кирил Петков водеха тежки договаряния с отцепниците от Има Такъв Народ, зарязани безхаберно от подбудителя си. От репортерски разкрития, около среднощния пир, стана известно следното: Радостин Василев е лъгал, потвърждавайки, че е дружно със брачната половинка си Нина Петкова в отговор на изявления за раздялата им. Тя от дълго време го е напуснала и дори от пролетта към този момент имат формален бракоразвод. Както написах по този случай: Радостин Василев желае гневно да стане вътрешен министър, с цел да бъде шеф на някогашната си брачна половинка и на сегашния ѝ мъж, които са полицейски шефове. Но пък през днешния ден Николай Бареков разузна, че в несъстоялия се кабинет на Асен Василев, за министър на вътрешните работи се е вписал… Кирил Петков.
Тези са такива смешнѝци, Божеее, добре че паднаха под напора на личната си неплатежоспособност!

… Днес, от 18:30 часа в Плевен ще се организира среща на локалните структури и симпатизанти с депутати от ПГ на Има Такъв Народ: Тошко Йорданов, Станислав Балабанов, Ива Митева, Любомир Каримански, Христинка Иванова, която огласѝ на 13 юни запис на телефонен диалог с Радостин Василев, който я заплашва, тъй като е ходила на срещата на Кирил Петков с предателите на Слави в дома на спортния министър до Зоологическата градина в София, само че след това не се е появила на конференцията на отцепниците. Христинка Иванова се закани да съобщи записа в прокуратурата, а Слави Трифонов разгласи, че ще съди Радостин Василев за клюка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР