София. Ученици от столични гимназии получиха възможност да се обучават

...
София. Ученици от столични гимназии получиха възможност да се обучават
Коментари Харесай

Ученици от столични гимназии преминаха обучение в „R&М България Производство“

София. Ученици от столични гимназии получиха опция да се образоват в „ R&М България Производство “ (Райхле и Де-Масари България Пръдакшън), част от швейцарската компания Reichle & De-Massari. Това оповестиха от пресцентъра на Interimage.bg . Общо 11 младежи минаха сполучливо своята лятна процедура в компанията, която е водещ международен производител на високоефективни и новаторски артикули и системи за информационни мрежи и мрежи за данни.

В обучителната стратегия се включиха осем възпитаници от 10 и 11 кл. от Професионална гимназия по телекомуникации гр. София и трима възпитаници от 11 кл. от СПГЕ " Джон Атанасов ". В рамките на две седмици, от 1 до 14 юли, те имаха опция да натрупат професионален опит и познания в работните центрове на „ R&М България Производство “ - Кабели, Компоненти и Платформи. За младежите престоят в компанията е от особена значимост, защото получават действителна визия за продуктите и системите за информационни мрежи и мрежи за данни, които компанията създава, а също по този начин получават умения и привички за работа, нужни за бъдещето им професионално развиване. На четирима от учениците „ R&М България Производство “ предложи опция да натрупат в допълнение опит, като останат да работят за компанията през лятната почивка.

„ Гордеем се, че „ R&М България Производство “ продължава традицията и дава опция на възпитаници да натрупат опит по време на индустриалните практики през лятото. За нас е извънредно скъпо да образоваме младежи и да им предоставяме шансове за кариерно развиване. Благодарим на ръководителите и екипните водачи в звената, в които се образоваха учениците, за това че демонстрираха ангажираност и ги срещнаха с положителните практики в производството, които ще употребяват сполучливо в бъдещата си професионална реализация. Вярваме, че в бъдеще ще продължим положителното съдействие и с двете гимназии, с които работихме тази година “, съобщи Станка Стоянова, шеф на отдел „ Човешки запаси “ в компанията.
Подкрепата на дуалното обучение и инвестицията в развиването на младите гении е измежду основните цели както на „ R&M България Производство “, по този начин и на компанията в световен мащаб. Тя припознава основната роля на бизнеса за рационализиране уменията на младежите и нуждата от практическа подготовка, която да покачва компетенциите на бъдещите инженери.

За R&M (Reichle & De-Massari AG):
R&M (Reichle & De-Massari AG) е конструкция от компании, основана във Ветцикон, Швейцария, и оперираща в световен мащаб в бранша на осведомителните и информационни технологии. Компанията създава, създава и предлага новаторски артикули и системи за информационни мрежи и мрежи за данни. Благодарение на своя новаторски капацитет R&M към този момент покрива всички аспекти на свързаността в региона на кабелните системи. Мрежовите решения на R&M намират приложение в областта на локалните и телекомуникационните мрежи, оптиката до дома и центровете за данни. Семейната компания, учредена през 1964 година, разполага със лични индустриални предприятия в единадесет интернационалните местоположения.
Търговската организация „ R&M Bulgaria “ повече от 20 години предлага продуктите на R&M на българския пазар и през днешния ден оперира в 13 страни от Югоизточна Европа, предоставяйки самостоятелен метод в правенето на цялостни потребителски решения.

Основаното през 2011 година сдружение „ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ е тясно профилирано в създаването, дизайна и производството на оптични съставни елементи, употребявани за цялостното създаване на информационни мрежи. Продукцията на индустриалната база е налична на интернационалните пазари посредством повече от 40 търговски организации на R&M по света.

За повече информация посетете.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР