София. Трябва да лишим главния прокурор от възможността да разполага

...
София. Трябва да лишим главния прокурор от възможността да разполага
Коментари Харесай

Отец Дионисий: Трябва да лишим главния прокурор от възможността да разполага с нещо, което не му се полага по смисъла на правото – да си подаде оставката в рамките на 24 часа

София. Трябва да лишим основния прокурор от опцията да разполага с нещо, което не му се поставя по смисъла на правото – да си подаде оставката в границите на 24 часа. Това сподели пред публицисти отец Дионисий по отношение на писмото до Народното събрание, с което се упорства за промени в Закона за отбрана на лица, застрашени по отношение на наказателно произвеждане, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ Активният митинг, който е от петък предходната седмица, към този момент се трансформира и в една съзидателна част, само че продължава да упорства за тези съществени претенции, които са: битката с „ бойковизма “ в държавните институции и „ каскетчината “ в правосъдната система. След съвсем към този момент 10 месеца на митинг, откогато щафетата е поета от народните представители в 45-ото Народно заседание, това, с което би трябвало да ги срещнем, е опцията Иван Гешев повече да не разполага повече с преторианска армия и алтернатива за това има “, съобщи отец Дионисий.

Той означи, че на митинга има извънредно видни персони и човек с положително юридическо обучение, който може да каже по какъв начин най-подходящо да стане това още в границите на тази седмица. „ Внесохме писмо с приложена идея, за която адвокати могат да ви кажат повече. Писмото гласи, че би трябвало да лишим основния прокурор от опцията да разполага с нещо, което не му се поставя по смисъла на правото.Т ова е знак към Иван Гешев да си подава оставката в границите на 24 часа “, разяснява отец Дионисий.
Мариела ЧЕПЕЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР