София. Столични полицаи са разкрили модерно оборудвана оранжерия за отглеждане

...
София. Столични полицаи са разкрили модерно оборудвана оранжерия за отглеждане
Коментари Харесай

Столични полицаи са разкрили оранжерия за отглеждане на марихуана в домашни условия

София. Столични служители на реда са разкрили съвременно оборудвана оранжерия за развъждане на марихуана в домашни условия. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Иззети са 428 саксии със засадени растения в друг етап на напредък.

В хода на полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения свързани с опиати чиновници на бранш „ Наркотици “ при Столична дирекция на вътрешните работи, извършена през вчерашния ден, е арестуван 45-годишен, престъпно проявен мъж. При последвалите процесуално-следствени дейности на адреса му във вилна зона „ Люлин “, в сграда до къщата, служителите на реда са разкрили домашно обособена оранжерия за развъждане на марихуана, оборудвана с разнообразни технологии и химикали подпомагащи растежа на растенията.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. След отчет на материалите в Софийска градска прокуратура на арестувания през днешния ден е повдигнато обвиняване по член 354 а. Наложена му е марка „ парична гаранция “ в размер на 2 000 лева
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР