София. Софийска районна прокуратура се самосезира във връзка с изявления,

...
София. Софийска районна прокуратура се самосезира във връзка с изявления,
Коментари Харесай

Софийска районна прокуратура се самосезира заради изявления от депутат и от министъра на вътрешните работи, касаещи отправени заплахи спрямо тях

София. Софийска районна прокуратура се самосезира по отношение на изказвания, направени на 13 декември 2021 година от народен представител от политическа партия и от министъра на вътрешните работи, касаещи отправени закани по отношение на тях. Това оповестиха от пресцентъра на Районната прокуратура .

Наблюдаващ прокурор ще извърши персонална инспекция по случая. В хода на същата са изпратени писма до Народното събрание и до Министерство на вътрешните работи, в които по отношение на изказванията са отправени и съответни въпроси. Поискано е да бъде конкретизирано - вероятно от кого са направени заканите, по кое време и къде се е случило това и по какъв метод са отправени съответните закани.

След събиране на относимата информация наблюдаващият прокурор ще реши налице ли са задоволително данни за осъществено закононарушение от общ темперамент. В случай че такива са налице, ще бъде формирано досъдебно произвеждане.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР