София. Служебният министър на регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета

...
София. Служебният министър на регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета
Коментари Харесай

Проведе се работна среща по проекта за изграждане на Национална детска болница

София. Служебният министър на районното развиване и благоустройството арх. Виолета Комитова се срещна с представители на страните, участващи в осъществяването на плана за създаване на Национална детска болница. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството .

В хода на диалога бяха прегледани осъществените действия по реализация на плана досега и нормативните проблеми, пред които са изправени заинтригуваните страни.

Поставени бяха значими въпроси, по които е належащо предприемането на дейности за оптималното и дейно им разрешаване, с цел да бъде построена оптимално бързо болничното заведение.

В срещата участваха и заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Захари Христов, съветниците на министъра арх. Иван Шишков, Ангел Ангелов, Цветана Герджикова, както и Иван Димитров – ръководител на Федерация „ Български пациентски конгрес “, ръководителят и зам.-председателят на Народно събрание на „ Главболгарстрой “ Камен Пешов и Калин Пешов, Николай Дончев – представляващ ДЗЗД „ Детско здраве “, Иван Алексиев – изпълнителен шеф на „ Здравна капиталова компания за детска болница “ ЕАД, госпожа Цветкова – представител на „ Здравна капиталова компания за детска болница “ ЕАД.

От направения разбор на съответните капиталови планове се одобри вложителят – Министерство на здравеопазването да внесе ново стимулирано предложение за изменение на подробния организационен проект, което да подхожда както на съответните капиталови планове, по този начин и на параметрите на застрояване, планувани в Закона за устройство и застрояване на Столична община.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР