Уес Стрийтинг получи аплодисменти от публиката на Времето за въпроси

...
Уес Стрийтинг получи аплодисменти от публиката на Времето за въпроси
Коментари Харесай

Публиката на Времето за въпроси на BBC аплодира отстраняването на Уес Стрийтинг от „културата на болничните бележки“ на Риши Сунак

Уес Стрийтинг получи овации от публиката на Времето за въпроси на BBC, когато атакува мненията на Риши Сунак по отношение на „ културата на болничните бележки " във Англия.

Миналата седмица министър председателят беше упрекнат, че отвлича вниманието от личните си неуспехи, защото употребява тирада, с цел да предизвести против " медикализиране на ежедневните провокации и паники на живота ". Цифрите демонстрират, че 2,8 милиона души са „ стопански неактивни “ заради дълготрайно заболяване, което съгласно номер 10 „ води до неустойчиво нарастване на разноските за обществени помощи “.

Но като се появи в програмата за въпроси на BBC Shadow Health Secretary Wes Улицата удари рекордните описи на чакащите в NHS и психологичното здраве. Той получи овации от публиката, като сподели: „ Не мисля, че имаме просвета на болнични бележки и мързелива работна мощ. Имаме проблем с заболяването и мързеливо държавно управление.

„ Мисля, че единствено този министър председател седях под номер 10, разглеждайки описите на чака...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР