София. Ние говорим за икономически патриотизъм и патриотизъм на свършената

...
София. Ние говорим за икономически патриотизъм и патриотизъм на свършената
Коментари Харесай

Веселин Марешки, „Воля“: Ние говорим за икономически патриотизъм и патриотизъм на свършената работа и реалните действия

София. Ние приказваме за стопански национализъм и национализъм на свършената работа и действителните дейности. Това сподели в изявление за предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия водачът на Политическа партия " Воля " и лидер на листата на " Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ " в 3-ти МИР-Варна Веселин Марешки.

„ Това, което върша аз и вършат и сътрудниците от НФСБ се вижда и всеки може да го пипне. То има съответна стойност. Аз излязох и споделих какъв брой налози съм платил, какъв брой работни места съм основал, какъв брой богатства от обществената активност, която върша като предприемач, получават хората. Представете си какъв брой по-социална и добра би била страната, в случай че ние сме действително във властта. Мисля, че българският народ е умен и прави оценка всичко, което се е случило в предишното и кой какво е правил и може да направи “, добави той.

Веселин Марешки уточни, че досега над 300 000 българи са сключили самостоятелен контракт с него.
„ Аз мисля, че милиони са подготвени да го създадат, само че има пандемия и местата, на които може да бъде написан, са доста малко. Хората се пазят, не се движат. Хората доста добре правят оценка, че за първи път обръщаме контакта на политиците с гласоподавателите и че политиците би трябвало да бъдат прислужници на гласоподавателите, а не противоположното. Думите отлитат, а написаното остава. Ние си оставяме подписа под това, което сме дали обещание и нямаме никакво желание да отстъпим от това “, акцентира той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР