София. Националният синдикат Защита“ организира протестно автошествие против спекулата с

...
София. Националният синдикат Защита“ организира протестно автошествие против спекулата с
Коментари Харесай

Красимир Митов, Национален синдикат „Защита“: Не сме се уплашили, ще продължим да отстояваме правата си за по-добър стандарт на живот

София. Националният профсъюз „ Защита “ провежда протестно автошествие срещу спекулата с цената на горивата, която води и до неимоверно огромна инфлация, и другите проблеми в страната. Това сподели в предаването на Радио „ Фокус “ „ Добър ден, България “ Красимир Митов, ръководител на Национален профсъюз „ Защита “. Събитието ще бъде на 12 май и стартира в 13.30 часа пред постройката на Българска народна банка в София.
„ Това автошествие ще бъде в поддръжка на излъганите медици, на които преди два месеца министър председателят даде обещание великодушни нараствания на заплатите, а към днешна дата това не се случва. С оглед на нещата през този месец и половина, виждаме, че обещаното просто няма да се случи. Виждаме, че това е следващата неистина и следващата машинация. Ще излязат на митинги аграрни производители, които също имат съществени проблеми, които са основани от Министерство на екологията и Министерство на земеделието, макар срещите. Ще търсим поддръжката на всички жители, които сега обедняват заради бездействието на това ръководство, което към този момент публично пети месец е на власт. А някои от тях са към този момент близо от една година “, изясни Митов

По думите му министър председателят Петков може и да господства в този кабинет, само че на територията на Република България господстват жителите, които са ги избрали, по тази причина от Синдиката споделят, че колкото по-бързо си отидат сегашните ръководещи, толкоз по-бързо ще се решат рецесиите, в които България е изпаднала сега.

„ Тези момчета, които работят с тоталитарни способи – през вчерашния ден полицията не позволи протестиращите да влязат в столицата, започваме да се притесняваме, че може на следващия ден да се окаже същият напън и върху протестиращите в центъра на София. Но не сме се уплашили до момента, няма и да се уплашим - ще преследваме и отстояваме правата си “, безапелационен беше ръководителят на Национален профсъюз „ Защита “ Красимир Митов.
Милослава АНГЕЛОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР