Сигнал за труп вдигна под тревога точно на Великден полицията

...
Сигнал за труп вдигна под тревога точно на Великден полицията
Коментари Харесай

Черни празници! Сигнал за труп в центъра на Враца, оказа се на известната учителка Татяна Каленска

Сигнал за мъртвец подвигна под паника навръх Великден полицията във Враца, оповестява организация BulNews.
Малко след 19 часа общинския консултант Нина Дакева е подала сигнал на тел. 112 за съмнителна обстановка в блок в региона на Военното окръжие. Преди това при нея пристигнали юноша и госпожица, които поискали подпомагане за връзка с нейната съседка Татяна Каленска. Госпожата била преподавател по български език и литература в Математическата гимназия.
Оказало се, че синът й, който работи в София, от няколко дни не можел да се свърже по телефона с майка си и по тази причина помолил собствен другар да отиде до жилището й. Момчето взел сестра си и отишли дружно да ревизират какво става. Въпреки упоритото звънене и тракане по входната врата, никой не реагирал.

Пристигналият полицейски патрул изискал подпомагане от пожарната и вратата била разрушена. Вътре униформените намерили 59-годишната Татяна Каленска да седи на леглото с отпусната глава. По първична информация, тя е умряла още в сряда, когато за последно е била забелязана от съседите.
През последните 2 седмици известната учителка е била в болничен с диагноза „ Пневмония “ и евентуално следващи затруднения от нея са били съдбовни за живота й. На този стадий към момента не се знае по кое време ще бъде прощаването с Татяна Каленска, защото се чака на следващия ден да дойде синът й от София. Тя няма други близки.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР