Брутален екшън в дискотека вдигна полицията в Петрич на крак

...
Брутален екшън в дискотека вдигна полицията в Петрич на крак
Коментари Харесай

Окървавиха дискотека в Петрич! Синът на известен лихвар преби Лазо, прати го в болница със счупена…

Брутален екшън в дискотека подвигна полицията в Петрич на крайник нощес. Синът на прочут петрички лихвар преби грубо конкурент от петричкото село Ново Кономлади. Двамата мъже се срещнали в заведението и сред тях избухнал скандал, който бързо прераснал в яростна юмручна битка. Методи Г, наследник на един от най-известните лихвари в региона Лазар Г. и съперника му Любомир от село Ново Кономлади се хванали за „ гушите “, разменяйки си страховити удари, оповестява Struma.com.
След багра Любомир, от Ново Кономлади, е със счупена челюст и голям брой охлузвания, настанен е в болница. Методи е арестуван. Припомняме, че бащата на Методи беше задържан преди време за практикуване на противозаконна „ банкова “ активност При обиск в дома му бяха открити пари и описи на длъжници, това стана по време на акция на полицията и РЗБОП.
Лазо, както е прочут в Петрич, работеше като защита в адвокатската фирма на частен правосъден реализатор. По случая от нощес е формирано досъдебно произвеждане. Днес се разпитват очевидци и личен състав на нощното заведение.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР