Независим кандидат за евродепутат от Midlands North-West определи отговора на

...
Независим кандидат за евродепутат от Midlands North-West определи отговора на
Коментари Харесай

„Достойнството и състраданието“ трябва да са от решаващо значение за имиграционната система, казва кандидатът за евродепутат

Независим претендент за евродепутат от Midlands North-West дефинира отговора на Европейски Съюз на миграцията като изцяло неверен.

Saoirse McHugh, който се кандидатира на европейските избори през 2019 година и на общите избори през 2020 година, подлага на критика имиграционните политики на държавното управление и Европейския съюз.

Говорейки с Breakingnews.ie, госпожа Макхю разкритикува пакта за миграцията на Европейски Съюз и сподели, че ще гласоподаваха срещу, защото прави миграцията по-опасна в Европа.

„ Мислех, че е толкоз грубо, че е просто в допълнение стягане и прави миграцията в Европейски Съюз по-опасна. Това е толкоз неправилно и беше наказан от толкоз доста разнообразни правозащитни групи.

„ Това несъмнено има капацитета да принуди повече хора да тръгнат по още по-опасни направления. Хората постоянно ще се местят, хората постоянно са се местили, хората постоянно ще се местят.

„ Основната рецесия в миграцията в Европейски Съюз са милиардите, които Европейски Съюз харчи, давайки на незаконни групировки, с цел да ръководят тези лагери в трети страни, където хо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР