София и кметът на столицата Васил Терзиев са заложници на

...
София и кметът на столицата Васил Терзиев са заложници на
Коментари Харесай

Хекимян: София и кметът са заложници на Борис Бонев! Терзиев да вземе юздите

София и кметът на столицата Васил Терзиев са заложници на Борис Бонев и на неговото предпочитание да бъде ръководител на Столичния общински съвет (СОС), съобщи общинският консултант от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян, откакто през днешния ден се организира четвърти несполучлив опит да бъде определен оглавяващ СОС.

" Продължаваме да сме в незнание какво тъкмо се случва. Затова призоваваме кмета да вземе юздите, да направи по този начин, че да организира договарянията и да е ясно с кого тъкмо ще се приказва. Ние получихме предложения за диалози с групата на ПП-ДБ и " Спаси София " през вчерашния ден в 18:00 ч., което не е обикновено. Трябва да знаем какво е болшинството и кой ще бъде подсилен от това болшинство ", добави Хекимян.

По думите му, най-важното е да не се изгубят пари за София и да не спре работата.

" За разлика от сътрудниците ние не решаваме кадрови въпроси на един ядосан общински консултант, ние не търсим работа на нито един от съветниците от нашата група, по този начин както вършат сътрудниците и обичат напук Борис Бонев. Това е повода София да е в рецесия - политиеска, която се трансформира в управническа. Нови и нови проблеми изникват ", сподели от своя страна общинският консултант от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев и добави за следващ път, че те няма да поддържат Борис Бонев.

" Нито една от другите групи не желае да поддържа Борис Бонев и тук става въпрос за твърдоглавие и детинска история и кметът на София трябна да пристигна и да се моли ", добави Хекимян, представен от " Блиц ".

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР