София. Голямата лява коалиция е необходима за България. Това каза

...
София. Голямата лява коалиция е необходима за България. Това каза
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Голямата лява коалиция е необходима за България

София. Голямата лява коалиция е нужна за България. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конференция, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Особено в изискванията на социално-икономическата рецесия и след ръководството 10 години на ГЕРБ, България има потребност от лява политика и отваряне на ветрилото към ляво-център. Много години наред през целия преход левицата се роеше и животът сподели, че дребните партии, откъснали се от Българска социалистическа партия, не постоянно съумяват да влязат в Народното събрание, а хората, които ги харесват и гласоподават за тях, се усещат непредставени. По тези две аргументи потърсихме разговор за обединяване в ляво и осъществяване на политика на отваряне на ветрилото и към центъра. Националният съвет ме упълномощи да стартира диалози с други политически партии. Такива диалози водим от най-малко две-три седмици " ы съобщи още Нинова.

Тя съобщи, че не са огласявани, тъй като са желали да има някакъв резултат, с който да се изправят пред обществото.

Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи с висока степен на убеденост, че този нов формат ще докара до по-добър резултат.
" Ще отвори разговора за политики в ляво- център и ще даде опция за смяна в политиките в България, те да бъдат лявоцентристки и отваря необятна врата за едно лявоцентристко ръководство ", сподели още Корнелия Нинова.
Деница КИТАНОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР