София. България е направила своя избор за гарантиране на националната

...
София. България е направила своя избор за гарантиране на националната
Коментари Харесай

„Демократична България“: България ще развива своето членство в НАТО и няма да се поддава на провокациите на Кремъл

София. България е направила своя избор за гарантиране на националната си сигурност и той е да бъде член на НАТО, съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов във връзка съветските претенции за извеждане на войските на НАТО от България и Румъния.

„ България има право да избере независимо и суверенно по какъв начин да отбрани своята национална сигурност и в какви съюзи да влезе, а не да се върнем в обстановката някой различен, великите сили, Русия и Съединени американски щати да вземат решение кой да бъде в НАТО или не “, съобщи Иванов в Народното събрание.
„ България е направила своя избор и той е явен и еднопосочен. Нашата национална сигурност е обезпечена в съюз с НАТО. От името на „ Демократична България “ желая доста ясно да заявя, че ние удостоверяваме този избор и ще развиваме нашето участие в НАТО “, добави той.

„ Няма да се поддаваме на съветските провокации да се опита да ни върне към политиката на така наречен извънредни сфери на въздействие, тъй като това всъщност е позицията на Кремъл “, съобщи още Иванов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР