Софи Маринова се наслаждава на макс на лятната си почивка

...
Софи Маринова се наслаждава на макс на лятната си почивка
Коментари Харесай

Софи Маринова тъпче снаха си с лакомства на морето и я натиска за внуче

Софи Маринова се любува на макс на лятната си отмора в Несебър, дружно с бъдещата й снаха – Мария Лалева. Мария и Лоренцо – синът на певицата, възнамеряват сватбата да е през идната година.

 

Софи Маринова не пропусна да показа в обществените мрежи по какъв начин се забавлява със снахата си, като я радва с разнообразни лакомства, тъй като желае тя да я подари допустимо най-бързо със " златно внуче ".

 

Снимките, на които всички пият коктейли на плажа, наподобяват доста занимателни. Само няколко дни преди присъединяване си в дискотека в Несебър, Софи Маринова завела Мария на морския бряг, с цел да се забавляват дружно. Снимките с коктейли и шапки " Диор " събраха възхищения в профила на певицата.

 

Младата младоженка е радостна в компанията на свекърва си. Другите усмихнати майки не са известни, само че най-вероятно певицата се забавлява в женска компания. Освен с невероятния си глас, Софи Маринова е известна и със занимателните й изявления.

 

Въпреки че Лоренцо скоро показа фотоси със своята избраница, майка му няма задръжки и не стопира да залива профила си в обществените мрежи със фотоси на снахата. Поне на пръв взор двете наподобяват като близки приятелки. Лоренцо и Мария се влюбили още в учебно заведение и са доста близки. През тази година Лоренцо предложи на Мария брак, а тя незабавно се съгласи.

Единственото, което се знае за сватбата на този стадий е, че е планувана за месец март, идната година.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Софи Маринова Мария Лалева Лоренцо сватба море
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР