Софи Маринова и гаджето й Гринго за пореден път се

...
Софи Маринова и гаджето й Гринго за пореден път се
Коментари Харесай

Софка и Гринго с интимни татуси

Софи Маринова и гаджето й Гринго за следващ път се обясниха в обич един към различен. Двойката си изписа имената с мастило на най-съкровените места по тялото, тъй че постоянно да помнят другия.

Влюбените решили да си създадат татусите по едно и също време, само че са в друг жанр. Докато тази на Софи е с целувка върху името на Гринго, то неговата е с диаграма пулс, а ф-то в името на Софи е завършено като сърце.

„ Новите ни придобивки”, похвалиха се двамата в обществените мрежи, показвайки фотоси на татуировките си.

Маринова преднамерено е снимала гравюрите от близко, с цел да не се вижда къде тъкмо са правени татусите. Предполага се обаче, че са на изключително деликатни места от телата им, написа „ България днес”.

Влюбените Софка и Гринго са напряко неразделни и не могат един без различен. Една от аргументите е продължителната разлъка, която претърпяха.

Миналата година някогашният охранител бе хванат и упрекнат в рекет и изнудване на айтоски предприемач, от който желал 50 бона. Причината за това било желанието му да измъкне обичаната си Софи от задължения, в които била изпаднала.

Затова след излизането му от пандиза певицата прави всичко, с цел да се усеща добре обичаният й. Съвсем неотдавна тя даже си открадна няколко дни от работния график, с цел да го заведе и на море.

Денем двойката разпускаше под шатрите на плажа, а вечер обикаляха питейните заведения и пиеха коктейли.

Малко преди ваканцията Софи се бръкна със солидна сума за нов джип на Гринго. Оказа се обаче, че колата е категория „ С” и се наложи той да я върна, като на нейно място си взе друго тузарско возило.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР