В конфликт на интереси като председател на Сдружение Единен Туризъм

...
В конфликт на интереси като председател на Сдружение Единен Туризъм
Коментари Харесай

Конфликт на интереси с новия шеф на туризма: Няма право да бъде едновременно бос и на НПО

В спор на ползи като ръководител на Сдружение Единен Туризъм и по едно и също време с това началник на Оперативна програма Туризъм се намира при назначението си от кмета Трезиев. Това демонстрира информация в Търговския указател.

Самият кмет Терзиев също може би има проблем съществуване на лични компании сега на встъпването си в служба, което законът не разрешава, само че общинската изборна комисия още няма решение по проблема. А се чака с огромно неспокойствие, тъй като имаме случаи със свалени предварително кметове по същата причина, да вземем за пример в Благоевград предишния мандат.

" Законно - нелегално ", както гласи лафът на Асен Василев от прословутия запис на управлението на ППДБ от лятото и желанията му по какъв начин ще ръководи, които се и сбъднаха, е ситуацията с налични компании и на двама от новите районни кметове от ППДБСС.

Коалицията другояче развява като знаме върховенството на закона.

Напомняме, че както за последните промени по централните булеварди Витоша, Патриарх Евтимий, Фритьоф Нансен, Скобелев, по този начин и за футболните безредици в края на предходната година, кметът не съблюдава закона и не прави нужните съгласувания със Столичната дирекция на вътрешните работи.

По никой въпрос гражданските деятели, оглавили София, не се допитват до... жителите. Работи се по системата на Държавна сигурност от соцрежима, в която двама дядовци на кмета Терзиев са генерали.

Радостина Тонева

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР