Къде са се появили първите земеделци в праисторията, какви са

...
Къде са се появили първите земеделци в праисторията, какви са
Коментари Харесай

Фаталната цифра 9 и силата на съзнанието на фокус в Операция История

Къде са се появили първите земеделци в праисторията, какви са били миграционните потоци преди хиляди години и за какво е трагична и съдбовна цифрата 9 в българската история? Отговор на тези и още въпроси феновете на Bulgaria ON AIR ще научат в историческото предаване „ Операция История “ с водещ Росен Петров тази седмица на 19 май от 16:30 часа.

Дълги години се счита, че уседналото земеделие е зародило в Анадола или Анатолия, след което анатолийски земеделци са мигрирали към Европа и Балканите. Първи посетител в студиото при Росен Петров е човек, който оспорва тези изказвания и счита, че има данни за доста антично уседнало земеделие и по нашите днешни земи. За тези свои изказвания ще приказва Иван Лишков.

Защо нашенската народна власт съвсем постоянно е вървяла ръка за ръка с мрачната сянка на насилието и абсурда и за какво все на датата 9 се случват военни преврати? Защо по време на избори пристрастеностите постоянно се нажежават, прехвърчат искри и по този начин не е от през вчерашния ден или през днешния ден – отговор на тези и още въпроси пред водещия Росен Петров ще се опита да даде журналистът от вестник „ Труд “, Росен Тахов.

Говори се, че в историята е имало опити и начини съзнанието да се управлява или самоконтролира. На фокус в рубриката „ Тяхната история “ ще бъдат тайните на съзнанието, контролът над него и гениалните персони като Айнщайн, Тесла и Леонардо Да Винчи. По любопитната тематика в студиото ще разясняват създателите на книгата „ Хиперсъзнание “ - психоложката Моника Балаян и журналистът Петя Минкова.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР