Собствениците на Манчестър Юнайтед от семейство Глейзър се надяваха, че

...
Собствениците на Манчестър Юнайтед от семейство Глейзър се надяваха, че
Коментари Харесай

Продажбата на Манчестър Юнайтед се отлага

Собствениците на Манчестър Юнайтед от семейство Глейзър се надяваха, че ще сключат договорка за продажбата на клуба до месец април, само че The Telegraph твърди, че крайният период е бил изместен до края на сезона.

Първоначалната цел беше договорката да бъде приключена в границите на първото тримесечие на годината или до края на месец април. Но вероятностите за това наподобява понижава и се счита, че продажбата преди отварянето на летния трансферния прозорец през месец юни към този момент се смята за по-реалистична времева рамка, в случай че Глейзър получат допустима оферта.

Американците желаят минимум 5 милиарда паунда за продажба, само че се счита, че офертите от шейх Ясим бин Хамад Ал Тани и сър Джим Ратклиф сега не дават отговор на тази оценка.

Съобщава се още, че високопоставени чиновници от американския хеджфонд Elliott Management са се срещнали с сътрудници от капиталовата банка Raine, която управлява процеса по продажбата, и финансовите съветници на Глейзър от компанията Rothschild & Co в Манчестър в четвъртък.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР