Собственикът на ЦСКА София Гриша Ганчев определи като своя най-голяма

...
Собственикът на ЦСКА София Гриша Ганчев определи като своя най-голяма
Коментари Харесай

Гриша Ганчев призна най-голямата си грешка, кого обвини /Видео/

Собственикът на ЦСКА София Гриша Ганчев дефинира като своя най-голяма неточност стадион " Българска войска ". Бизнесменът упрекна в прав текст управителни фактори в страната. Той приказва пред клубния уебсайт на " алените ".

" Много неточности направих - и аз, и мои хора, и така нататък Но мисля, че е поправимо. Една от грешките ми, най-важната съгласно мен, е, че се доверих напълно на управителни фактори в страната поради стадиона. Като имам поради, че те са професионални лъжци и обикновено, останах с пръст в устата. Но има небосвод някакъв в този момент и мисля, че ще бъде поправено това нещо ", съобщи Гриша Ганчев. Той добави, че ще се усъвършенства връзката сред него и почитателите. 

Бизнесменът съобщи също, че от треньорите, които са минали през клуба съжалява единствено за Стамен Белчев и Нестор Ел Маестро, които единствени са създали футболисти. Той акцентира, че никой не е гонил Стойчо Младенов от ЦСКА София.

Ганчев отхвърли и слуха, че финалът за Купата на България е бил даден на Левски след сделка с Наско Сираков. “Знам ги двете лица, които пуснаха опорката, че сме дали мача на Левски, само че очевидно са се объркали, че и аз съм като тях - мога да се продавам непрекъснато. С какво да ме купи Наско Сираков? С голия си гъз? С кое да ме купи? И какъв брой пари той би трябвало да ми даде, че да му продам мача аз на него? Свъзало ме 30-годишно другарство. Аз другари нямам, имам положителни познати. Най-добрият ми другар е моето куче Пухчо. Ще преживеем и тая опорка ”, сподели Ганчев.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР