Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев подготвя сензационни решения, които се

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев подготвя сензационни решения, които се
Коментари Харесай

Спешна среща между Гриша Ганчев и Стоичков: Готви се нещо сензационно на Българска армия

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев приготвя сензационни решения, които се чака да бъдат оповестени през днешния ден, оповестява БЛИЦ. Бизнесменът привиква на незабавна среща най-важните хора от управлението по отношение на рецесията в клуба.

„ На нея ще участват 7 индивида. Сред тях се чака да има забавно име, за което се разяснява, че може да купи акции на ЦСКА. Ще бъде осъществена и конферентна връзка с Христо Стоичков от Маями. Заради часовата разлика (7 часа), сбирката ще стартира най-рано в 14 часа българско време. Не подценявайте ролята на Ицо. Той ще има основна такава. Предложил е много забавна концепция на Ганчев за бъдещето на ЦСКА.

Самият Ганчев до късно нощес се колебаеше за някои неща, които желае да разиска с останалите. Този път той няма да работи независимо, въпреки че последната дума ще е негова. Подготвят се доста сензационни решения. Да, те в действителност ще са сензационни за футболна България, в случай че бъдат взети и гласувани “, обявиха достоверни източници на медията от Борисовата градина.

Както е известно, треньорът Стойчо Младенов хвърли оставка след първия полуфинал за Купата против Славия на „ Овча купел “, извоюван с 2:0. Той разгласи, че няма да води ЦСКА, до момента в който не бъде заменен чипът на ръководство.

Вчера Стойчо имаше среща с Гриша Ганчев и Данаил Ганчев. Именно тогава предприемачът оповестил, че до часове ще бъде взето крайното решение.

Има няколко разновидността:

-Стойчо си потегля още в този момент и всичко остава както досега в Борисовата градина.

-Стойчо остава единствено до края на сезона, след което напуща.

-Стойчо Младенов остава. Гриша Ганчев дава всичко в ръцете на сина си Данаил и този път се отдръпва дефинитивно от ЦСКА с концепцията единствено да финансира, без да се меси в работата на клуба (особено в селекцията).

-Известен предприемач, който е главен рекламодател в Борисовата градина, купува акции и става най-важният човек в ЦСКА.

- Обявяват, че одобряват оставката на Младенов, назначават Пардю за треньор до края на сезона.

- Както нашите източници оповестиха, ще се обсъдят и още по-сензационни разновидности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР