Собственикът на ЦСКА – София Гриша Ганчев реагира гневно на

...
Собственикът на ЦСКА – София Гриша Ганчев реагира гневно на
Коментари Харесай

Родният футбол се тресе! Гриша Ганчев: С какво да ме купи Сираков? С голия си задник?!

Собственикът на ЦСКА – София Гриша Ганчев реагира яростно на слуховете, че “червените ” са дали на Левски финала за Купата на България. Босът се зачуди с какво може шефът на “сините ” Наско Сираков може да го купи, оповестява Марица.

“Знам ги двете лица, които пуснаха опорката, че сме дали мача на Левски, само че очевидно са се объркали, че и аз съм като тях – мога да се продавам непрекъснато. С какво да ме купи Наско Сираков? С голия си гъз? С кое да ме купи? И какъв брой пари той би трябвало да ми даде, че да му продам мача аз на него? Свъзало ме 30-годишно другарство. Аз другари нямам, имам положителни познати. Най-добрият ми другар е моето куче Пухчо. Ще преживеем и тая опорка ”, сподели Ганчев.

„Много неточности направих – и аз, и мои хора, и така нататък Но мисля, че е поправимо. Една от грешките ми, най-важната съгласно мен, е, че се доверих напълно на управителни фактори в страната поради стадиона. Като имам поради, че те са професионални лъжци и обикновено, останах с пръст в устата. Но има небосвод някакъв в този момент и мисля, че ще бъде поправено това нещо“, съобщи Гриша Ганчев. Той добави, че ще се усъвършенства връзката сред него и почитателите.

Ганчев разяснява и някогашния ментор на отбора Стойчо Младенов. Част от фенските въпроси, на които предприемачът отговори пред уеб страницата на клуба, бяха свързани с Екзекутора на Ливърпул. Ганчев отговори по тематиката „Младенов“ по този начин:

„Стойчо Младенов е неповторим треньор. Обаче ние имахме сделка с него, когато мои доста близки другари настояха да го сложа, цесекари, го попитах минимум 10 пъти: „кажи ми състава, ширината на състава“. Уникални играчи имате, той го е казвал това и обществено, мисля. „Ще работим, ще надградим“. Декември пред очевидци сме говорили с него, той искаше да му вземе едно крило, ние взехме две. Отделно септември той изиска Мухар, Лам и Калоян Кръстев, взехме ми и тримата на секундата.

Март разбирам, че нямал ширина в състава. Март! Окей, това е негово право, само че март е затворил трансферният прозорец. Второ, няма от кое място да ги вземем. И трето, конят го бяхме изтървали към този момент в реката, всичко беше свършило. Отчитам, че януари е бил болен индивидът от COVID-19, поради това е бил няколко дни по лечебните заведения в Турция, платихме всичко на болничното заведение, всичко беше тъкмо. Нещо има сбъркано, аз такива бавни, тромави хора… Да кажеш, че е един…

И другата опорока: те правели протест, че еди-кой си, еди-що си им бил споделил да вършат. На мен треньор, който побеждава, не ми пречи. Как ще ми пречи треньор, който побеждава? Не можаха да схванат някои с опорните точки, че доста ненавиждам да падам на футбол, сантасе и каквото се сетиш. Другото нещо – коренна разлика в тези хора след втория лагер в Банско – спукаха от ритване тая топка. Другото – травма след травма от подготовката зимата. Не споделям кой е отговорен, споделям обстоятелства.

Гриша Ганчев: Има монопол на шампионата, само че ще пристигна и този край
И последното нещо – никой не го е гонил Стойчо Младенов. Свършва мачът със Славия – потеглям си, вършим среща на „Армията“, час и половина говорим… В последна сметка принудително можем ли да го държим Стойчо Младенов. Да, регистрирам – икона на ЦСКА и така нататък, само че когато пристигнаха дербитата би трябвало да благодарим на Алън, че другояче нямаше кой да ги изведе. Кой да вземем за последните седем-осем мача? Тръгва си индивидът, окей, няма проблеми.

Трябва да се разбере едно нещо – клубът е над всичко! Над Гриша Ганчев. Да, той би трябвало да почита легендите си, аз безспорно съм потвърдил, че го върша. Клубът обаче е над всичко. Те са дали доста, само че и клубът им е дал, в това време са получили жилища. Колко митове има Байерн Мюнхен? Ако всички се наредят там да са, да дават ум, да са на хранилка? Какво вършим с най-добре структурирания клуб – Байерн? Респект към огромните персони на ЦСКА, само че в последна сметка почитаме ли клуба или не го почитаме? Когато не сме на заплата, ни няма на мач. Не би трябвало да е по този начин. Всички с най-малко 100 мача имат VIP карти, безвъзмездни, да си стопират колите, да се кефят на тима или да страдат с тима, не знам. Няма по какъв начин да се получи бе, братко, не става така“, сподели Гриша Ганчев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР