Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов участва в предизборна среща със

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов участва в предизборна среща със
Коментари Харесай

Борисов в Търново: Чудовищно е, хаосът е в пълни размери! По-нестабилна България не е била

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов взе участие в предизборна среща със симпатизанти на партията във Велико Търново. Залата на Учредитрелното заседание, в което е била призната Търновската конституция го приветства с бурни овации.
На трибуната бяха поканени водачите на листата на ГЕРБ в региона.
Домакин бе някогашният здравен министър Костадин Ангелов. „ Всички ще работим, с цел да оправдаем доверието и отговорността “, акцентира той и добави: „ След Продължаваме промяната трева не никне. Ние няма да предадем и продадем България, съобщи Ангелов и добави, че 1538 плана по оперативни стратегии на Европейски Съюз са осъществени и близо 500 млн. лева вложения са направени в Търновска област по времето на ГЕРБ. А от 2021 година насам – нула “.
Евродепутатът Ева Майдел посочи, че България е усвоила едвам 1% по Плана за възобновяване и резистентност през последните три години.
Думата бе дадена на някогашният финансов министър Владислав Горанов, който съобщи, че е доста значимо какви политически послания се употребяват и по какъв начин се кръщават партиите. „ Страхувам се, че думата „ Промяна “ ще придобие отрицателен нюанс, а не би трябвало да си хабим думите. За Харвард не приказваме, това е проблем на академичната общественост. Най-големият проблем, който пристигна с вдигнатия пестник на Румен Радев, е, че можехме да сме в еврозоната към този момент “, уточни той.
„ По-нестабилна и слаба страна България не е била, Европа – също. Има цялостен стопански безпорядък “, стартира Бойко Борисов.
Той обърна внимание на неприятната инфраструктура в региона на Търново. „ Едни служители на реда ни бутнаха да минем по-бързо, че щяхме да закъснеем, тъй като има запушване в града. Отворих си прозореца и си крещя: Добро запушване, положително чакане…Международният път минава през чаршията. Това е чудовищно. Цариградско е по-малко запушено от вашия път. Но и то е запушено – хаосът е в цялостните му размери “, съобщи водачът на ГЕРБ, представен от novini.bg.
„ Хемус стои три години обрасла с плевели – значи не е значима. Но хората години наред търпят. За Петрич където оставих, там си е спрял пътят и пътуваш часове по Кресненското дефиле “, установи някогашният министър председател.
„ Санирахме блоковете с нула лв., в този момент не санират нищо, а обещаваха смяна. Това няма кой да го мери – смяната. Истински съм обезпокоен от чувството, което хората чакат отново от нас. Но България е един обран бостан сега, няма ги парите “, сподели Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР