Собственикът на оръжейните складове в Карнобат Емилиан Гебрев коментира взрива

...
Собственикът на оръжейните складове в Карнобат Емилиан Гебрев коментира взрива
Коментари Харесай

Гебрев за взрива до Карнобат: Не става въпрос за обикновен пожар

Собственикът на оръжейните хранилища в Карнобат Емилиан Гебрев разяснява гърмежа пред NOVA. Той още веднъж заприказва за посягане, освен против него самия, само че и против страната.

Трето денонощие в местността Чобан хълм край Карнобат не престават да дежурят екипи на полицията и екипи на пожарната. Те са оградили региона на към 2 км от складовете, които в неделя сутринта бяха взривени, а по-късно избухна и пожар.

Днес на място пристигна притежателят на компания „ ЕМКО” - оръжейният предприемач Емилиян Гебрев, който съобщи пред нашата камера, че се надява този път прокуратурата и страната да стигнат до същинските виновници. Той към момента няма достъп до опожарените складовете с оръжие. Няма информация кой има интерес да наруши територията на складовете. „ Човекът, който може да дава отговор на тези въпроси, е наблюдаващият прокурор. Кой е той - не мога да ви кажа”, сподели пред камерата ни Гебрев. Бизнесменът отклони въпроса дали през последните месеци е имало други опити за влизане в складовете. Той е безапелационен, че не става въпрос за елементарен пожар, а за посягане.

От окръжната прокуратура са назначили наблюдаващ прокурор, само че до момента в който не завърши първичният оглед на следващия ден сутринта, изказвания няма да има.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР