Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, разкри, че английският

...
Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, разкри, че английският
Коментари Харесай

От Тотнъм предложили пари на Локо Пд мачът да се играе в Лондон

Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, разкри, че британският гранд Тотнъм е предложил пари, с цел да може дуелът сред двата отбора да се изиграе в Лондон. Жребият отреди пловдивчани да посрещнат " шпорите " на " Лаута " в мач от втори квалификационен кръг на Лига Европа.

" Имаше предложение от Тотнъм да играем там, само че аз им споделих да им отговорят бързо, че ние не играем за пари, а за наслаждение. Ние сме българи, паднал ни се е шансът тук и мачът ще се играе на българска земя ", отсече Крушарски.

" Телевизии за без пари колкото искаш. Само една телевизия дава пари. Няма да я скрия. Те идват с предложения за България, това е Нова ТВ. Всички други желаят да ни дават рекламно време по време на мача. По време на мача рекламното време е мое, мачът е мой. Ако някой дава пари, дано наддава, да ги даде и да вземе правата. Засега единствено Нова ТВ дава пари ", съобщи Крушарски пред Plovdiv24.bg.

" Чудото е ясно. Че ще ги бием, ще ги бием. Въпросът е с какъв брой. Сега всички ще почнат с това, че съм вманиачен, селяндур, тъпанар и така нататък Това, което става, е показно за цяла България. Всичко става с самообладание и доста ред ", приключи притежателят на " смърфовете ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР